Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

Άμυνα για… φιλικό!!

Η Εθνική μας δεν ικανοποίησε με την απόδοση της κόντρα στη Νιγηρία, ιδίως στην άμυνα, αλλά πήρε τη νίκη με 88-76. Σούπερ ο Σπανούλης, τραυματίστηκε ο Καϊμακόγλου.
Η Εθνική μας θα αντιμετωπίσει τη Νέα Ζηλανδία τα ξημερώματα της Πέμπτης (01:00) ενώ τα ξημερώματα της Παρασκευής θα βρει απέναντι της την οικοδέσποινα Βραζιλία (03:00). Στη συνέχεια θα αναχωρήσει για το Καράκας της Βενεζουέλας, εκεί όπου τη Δευτέρα θα μπει στη «μάχη» του Προολυμπιακού Τουρνουά.
ΝΙΚΗΣΕ ΓΙΑΤΙ: Δεν γινόταν να χάσει από τη Νιγηρία. Ακόμη και στην κακή της ημέρα, η Εθνική μας απέχει έτη φωτός από τους Νιγηριανούς, οι οποίοι ήταν φιλότιμοι, πάλεψαν το παιχνίδι σε όλη του τη διάρκεια, αλλά στο τέλος μίλησε η κλάση των παικτών της «γαλανόλευκης» και το ματς έγειρε υπέρ της ομάδας του Ηλία Ζούρου.
MVP: Ο Βασίλης Σπανούλης. Ο «V-Span» δείχνει πως ξεκουράστηκε όσο χρειαζόταν και πλέον αρχίζει να… ζεσταίνει τις μηχανές του ενόψει Προολυμπιακού τουρνουά. Ο Λαρισαίος γκαρντ έκανε σπουδαίο παιχνίδι και ήταν ουσιαστικά αυτός που έδωσε την ώθηση στους υπόλοιπους για να… ξεκολλήσουν στο τέλος και να φτάσουμε στη νίκη.
ΑΦΑΝΤΟΣ: Ή αν προτιμάτε… άφαντη η άμυνα της Εθνική μας για 35’ λεπτά. Οι 76 πόντοι που δέχτηκε η «γαλανόλευκη» είναι πάρα πολλοί με τον Ηλία Ζούρου να βγαίνει από τα ρούχα του ουκ ολίγες φορές με αυτά που έβλεπε. Οι παίκτες του ήταν νωθροί σε τέτοιο βαθμού που οι Νιγηριανοί δεν πίστευαν πόσο εύκολα έφταναν στο ελληνικό καλάθι.

πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: