Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

Eκατομμυριούχος ο οπαδός που γδύθηκε στο πέναλτι της Ιταλίας!

Ο Άγγλος οπαδός που προκάλεσε απορίες κατεβάζοντας το παντελόνι του, τη στιγμή της εκτέλεσης του πέναλτι του Ντιαμάντι εξήγησε γιατί προχώρησε σε αυτή την ενέργεια.
Eκατομμυριούχος ο οπαδός που γδύθηκε στο πέναλτι της Ιταλίας!
Ο Τιμ Ο'Λίρι καθόταν στην πρώτη σειρά πίσω ακριβώς από την εστία του Χαρτ την στιγμή που ο Αλεσάντρο Ντιαμάντι εκτελούσε το κρίσιμο πέναλτι με το οποίο η Ιταλία προκρίθηκε στα ημιτελικά του Euro έναντι της Αγγλίας.
Ο 35χρονος ποδοσφαιρόφιλος σε μία προσπάθεια να αποσπάσει την προσοχή του άσου της Μπολόνια κατέβασε το παντελόνι του μένοντας εντελώς γυμνός!
"Προσπάθησα να κάνω το κομμάτι μου. Θα έκανα τα πάντα για να κερδίσει η Αγγλία, όμως όπως αποδείχθηκε το κόλπο δε έπιασε", τόνισε χαρακτηριστικά.
Ο Ο'Λίρι μαζί με έναν φίλο του επιδόθηκαν σε σπριντ προκειμένου να καταλήξουν από τη μία πλευρά του γηπέδου στην άλλη για να παρακολουθήσουν από την κατάλληλη θέση τη διαδικασία των πέναλτι.
"Έτρεξα, γιατί ξέραμε πως μπορεί να χάναμε και ήθελα να προλάβω μήπως αποπροσανατολίσω τον Ιταλό ποδοσφαιριστή"
Ο Βρετανός οπαδός διατηρεί μία έπαυλη αξίας 6 εκατ. ευρώ στην περιοχή Σάρεϊ, κοντά στο σπίτι του Τζον Τέρι ενώ είναι ιδιοκτήτης εταιρίας εμπορικών συναλλαγών στο Λονδίνο.
Η σύζυγος του Κλάρα, η οποία είναι έγκυος στον όγδοο μήνα βρήκε αστεία την συμπεριφορά του Τιμ Ο'Λίρι παρακολουθώντας τον από την τηλεόραση.
Πηγή: sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: