Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

Χειμερινές διακοπές στην Πρέμιερ!!

Χειμερινές διακοπές στην Πρέμιερ!
Ακόμη ένα βήμα πιο κοντά στην υιοθέτηση χειμερινής διακοπής βρίσκεται η διοργανώτρια Αρχή της Πρέμιερ Λιγκ, με τους συλλόγους της να συναινούν και αυτοί υπό προϋποθέσεις. Αφορμή για την επανεξέταση του προγράμματος της σεζόν τα σημάδια κόπωσης που παρουσίασαν σε ακόμη ένα τουρνουά οι Άγγλοι διεθνείς.

Η εικόνα της εθνικής Αγγλίας στο Euro 2012 μπορεί να άφησε χαμόγελα, ειδικά μετά την πρόκριση στους «8», ωστόσο γέννησε και προβληματισμούς.

Οι διεθνείς του Ρόι Χότζον εμφάνισαν σημάδια κόπωσης και δεν ήταν λίγες οι περιπτώσεις που γίνονταν εμφανές ότι η οπισθοχώρησή τους μέσα στο γήπεδο δεν ήταν επιλογή αλλά …ανάγκη, αφού οι δυνάμεις τους εγκατέλειπαν.

Όπως αναφέρει σε αποκλειστικό της θέμα η «Daily Telegraph», στην επόμενη συνεδρίαση της αγγλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, αλλά και σε αυτή της διοργανώτριας Αρχής της Πρέμιερ θα συζητηθεί το θέμα της διακοπής μέσα στο χειμώνα, στα πρότυπα της Μπουντεσλίγκα. Μάλιστα, δεν είναι λίγες και οι «φωνές» που ζητούν και αλλαγή στο θεσμό του Κυπέλλου, με σκοπό την …ελάφρυνση του προγράμματος. «Εάν ήμουν η FA θα εξέταζα την κατάργηση των επαναληπτικών αγώνων του Κυπέλλου, από τον τρίτο γύρο», αναφέρει χαρακτηριστικά πηγή μέσα από κορυφαίο σύλλογο.

Ωστόσο, δεν είναι λίγοι και οι προβληματισμοί, αφού η Πρέμιερ Λιγκ και η Football League θα χάσουν αρκετά έσοδα εάν υπάρξουν αλλαγές σε Κύπελλο, League Cup και πρωτάθλημα.

Πηγή: england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: