Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

Φεύγουν διαρκείας, μένουν παίκτες!!

Φεύγουν διαρκείας, μένουν παίκτες!
Από την ανταπόκριση του κόσμου της ΑΕΚ εξαρτάται εν πολλοίς και το ποιους από τους -λίγους- ποιοτικούς παίκτες που απομένουν στο ρόστερ θα μπορεί να βλέπει και του χρόνου στο ΟΑΚΑ.

Στη νέα συνάντηση που είχαν την Τετάρτη, οι Μαύρος, Βλάχος, Τσιάρτας και Κωστής συμφώνησαν πως το ιδανικό θα ήταν να μην παραχωρηθεί κανείς εκ των Λεονάρντο, Κλωναρίδη και Μάκου.

Είναι δεδομένο ωστόσο πως η δυνατότητα της ΠΑΕ να… αντισταθεί σε τυχόν προτάσεις θα εξαρτηθεί κατά πολύ από την κίνηση των διαρκείας.

Είναι προφανές -μετά και τις αποφάσεις της Σούπερ Λίγκας- ότι η ΑΕΚ δεν έχει την αγωνιστική πολυτέλεια να χάσει κι άλλους ποιοτικούς παίκτες. Παρόλο λοιπόν που ο Θωμάς Μαύρος και το επιτελείο του θα ήθελαν να κρατήσουν όσους απ’ αυτούς έχουν συμβόλαια, είναι δεδομένο πως δεν είναι απολύτως στο χέρι τους. Αντίθετα, περνάει εμμέσως από το χέρι του κόσμου.

Κι αυτό διότι όσο περισσότερες οικονομικές ανάσες δώσει εκείνος στην ΠΑΕ μέσω των εισιτηρίων διαρκείας, τόσο περισσότερα περιθώρια θα της δίνει να αρνείται (ή έστω να διαπραγματεύεται) προτάσεις που φτάνουν ή θα φτάσουν για τους Λεονάρντο, Κλωναρίδη και Μάκο.

Άλλωστε, για τον Βραζιλιάνο ενδιαφέρθηκε ήδη ζεστά κινεζική ομάδα, για τον Μάκο υπάρχει ακόμα ενδιαφέρον από γερμανικούς συλλόγους και για τον Κλωναρίδη έχει καταθέσει πρόταση η Λιλ (800.000 ευρώ) αλλά και ρωσική ομάδα (με ποσό κοντά στο 1 εκατ. ευρώ).

Ακόμα λοιπόν κι αν η νέα διοίκηση θέλει να στηρίξει τη νέα ομάδα που θα φτιαχτεί πάνω στους συγκεκριμένους παίκτες (ή έστω τους Λεονάρντο-Κλωναρίδη, αφού ο Μάκος κρίνεται ως προτεραιότητα σε τυχόν πωλήσεις) και αυτή τη δυνατότητα μπορεί να την αντλήσει κατά κύριο λόγο από την υποστήριξη του κόσμου. Και μέχρι ν' αρχίσει να φαίνεται κατά πόσο αυτό θα συμβεί, τουλάχιστον η συζήτηση οποιασδήποτε ενδιαφέρουσας οικονομικά πρότασης μοιάζει αναπόφευκτη στα Σπάτα.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: