Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

Kάποιοι το ...Φυσσά-νε και δεν κρυώνει!!

Το ενδεχόµενο ανανέωσης συµβολαίου του Τάκη Φύσσα διχάζει την ΕΠΟ.
Kάποιοι το ...Φυσσά-νε και δεν κρυώνει
Μπορεί ο Σοφοκλής Πιλάβιος να εµφανίζεται υπερευχαριστηµένος από τις υπηρεσίες του τεχνικού διευθυντή της εθνικής, όµως υπάρχει και αντίλογος σε αυτή την ιστορία.
Παράγοντες της οµοσπονδίας, οι οποίοι αντιπολιτεύονται τον πρόεδρο, δεν βλέπουν µε θετικό µάτι την προοπτική περαιτέρω σύµπλευσης µε τον Φύσσα (ενδεχοµένως να έχει σχέση το «πράσινο» παρελθόν του) κάτι που προµηνύει έναν µικρό «εµφύλιο» στο εσωτερικό της ΕΠΟ.
Λέγεται µάλιστα ότι αν ο υποψιασµένος Πιλάβιος αντιληφθεί ότι δεν µπορεί να περάσει την ανανέωση συµβολαίου του τεχνικού διευθυντή στο συµβούλιο της οµοσπονδίας, θα κοιτάξει µήπως προχωρήσει από... παράδροµο. Υπάρχει βλέπετε και η επταµελής εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ στην οποία θεωρείται ότι υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες να ακολουθηθεί η γραµµή του προέδρου.
Ακόµη βέβαια δεν θεωρείται τίποτα σίγουρο, όµως είναι προφανές πως η υπόθεσή Φύσσα (σηµειωτέον το συµβόλαιό του λήγει στο τέλος του τρέχοντος µήνα) αποτελεί ένα ακόµη πεδίο αντιπολίτευσης κατά του Πιλάβιου.
Μία αντιπολίτευση η οποία είχε ασκήσει κριτική στον πρόεδρο και για την ανανέωση της συνεργασίας µε τον Φερνάντο Σάντος µε αύξηση αποδοχών άνω των 200.000 ευρώ (από τις 450.000 ευρώ στις 700.000 ετησίως). Σε ό,τι αφορά τον Φύσσα οι µηνιαίες αποδοχές του ανέρχονται στις 8.000 ευρώ, όµως το ποσό «φούσκωνε» µε τα µπόνους πρόκρισης σε τελικές φάσεις µεγάλων διοργανώσεων. 
Πέρα από τις πάγιες αποδοχές, ο Φερνάντο Σάντος έχει στο νέο συµβόλαιο και µπόνους 500.000 για πρόκριση στο Μουντιάλ της Βραζιλίας.
Πηγή: Goal

Δεν υπάρχουν σχόλια: