Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

Ο Μαύρος εμπνέει, αλλά δεν σώζει την ΠΑΕ ΑΕΚ!!

Ο Μαύρος εμπνέει, αλλά δεν σώζει την ΠΑΕ ΑΕΚ
Δημιουργεί θετικά συναισθήματα η εικόνα της επιστροφής του Θωμά Μαύρου στην ΑΕΚ.

Ειδικά για τους 30+ ΑΕΚτσήδες, οι οποίοι έχουν φτάσει να γίνονται πλειοψηφία λόγω του προβλήματος υπογεννητικότητας που έχει προκαλέσει στην ΑΕΚ η άγονη 18ετία, αυτή η εικόνα, του «Μαύρου του θεού» μπροστά από το έμβλημα του συλλόγου, ευφραίνει την καρδιά.
Γράφει ο Βασίλης Σαμπράκος.
Είναι πολύ τίμιο και γενναίο αυτό που κάνει ο Θωμάς Μαύρος για την ΑΕΚ.

Μετά από τόσα χρόνια που ζούσε απομακρυσμένος από αυτήν, άλλοτε επειδή τον ξεχνούσαν και έφταναν να του κάνουν face control στη θύρα 18 του σταδίου της Νέας Φιλαδέλφειας και άλλοτε επειδή δεν του πρότειναν τη θέση που ήθελε ή δεν του ενέπνεαν εμπιστοσύνη για να υποστηρίξει ενεργά μια προσπάθεια, ο «Θ(ε)ωμάς», όπως τον είχε βαφτίσει ο Φαίδων Κωνσταντουδάκης, είναι ξανά κοντά στην ΑΕΚ.

Και αποφάσισε να μπλέξει σε μια πολύ δύσκολη εποχή, τώρα που η ΑΕΚ κάνει «τζιζ» και συγχρόνως ψυχοπλακώνει πολλούς ΑΕΚτσήδες τόσο που να μη θέλουν ούτε να ακούν ή να διαβάζουν για αυτή.

Είναι πολύ καθαρό αυτό που κάνει ο Μαύρος. Κάνει μόνο αυτό που νιώθει και πιστεύει ότι μπορεί, δηλαδή την ενασχόληση με το ποδοσφαιρικό κομμάτι. Δεν υπόσχεται κάτι περισσότερο από αυτό που μπορεί, δηλαδή δεν τάζει χορηγούς και επενδυτές, ούτε παραμυθιάζει παριστάνοντας τον σωτήρα.

Εμπνέει αυτό που προσπαθεί εδώ και μερικές μέρες να κάνει ο Θωμάς Μαύρος; Σίγουρα περισσότερο από όσο ενέπνεε αυτό που συνέβαινε στην ΑΕΚ τον προηγούμενο καιρό. Αλλά κανείς δεν μπορεί να απαντήσει αν αυτή η πνοή που δίνει ο Μαύρος θα αποδειχθεί αρκετή για να εμπνεύσει τόσους και τόσο, όσο χρειάζεται η ΠΑΕ ΑΕΚ για να εξασφαλίσει όσα χρήματα της χρειάζονται για να επιβιώσει και να λειτουργήσει.

Σήμερα που συζητάμε είναι κάτι παραπάνω από πιθανό να αποδειχθεί μάταιο όλο αυτό που συναρμολογεί τούτες τις μέρες ο Μαύρος στα Σπάτα. Δεν είναι τα αγωνιστικά τα μεγάλα προβλήματα της ΑΕΚ. Αυτό όμως μπορεί να κάνει ο Μαύρος, αυτό κάνει. Θα επιβιώσει η ΠΑΕ ΑΕΚ; Αν η επιβίωσή της εξαρτιόταν από τη θέληση και τη διάθεση του Μαύρου, θα είχε ήδη εξασφαλιστεί.

Δυστυχώς για την ΑΕΚ, ο Μαύρος δεν μπορεί να κάνει πολλά γι’ αυτό. Η ΑΕΚ είναι σε κώμα κι ο Μαύρος ετοιμάζεται να της μάθει να ξαναπερπατά. Για να φτάσει να έχει την ανάγκη του όμως η ΑΕΚ, για να ξαναπερπατήσει, χρειάζεται προηγουμένως να ανανήψει και ακολούθως να υποστηριχθεί για να αναπνεύσει, ώστε να επιζήσει.



πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: