Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

Σαν να το πήραν απόφαση...!

Τις προηγούμενες μέρες, βάσει οικονομικών δεδομένων αλλά και των εμφανίσεων του Δημήτρη Σαλπιγγίδη στο Euro, η παραμονή του στον ΠΑΟΚ τη νέα σεζόν φαινόταν δύσκολη υπόθεση. Τώρα θεωρείται απίθανη...
Σαν να το πήραν απόφαση...
Όπως ψάρεψε ο σκύλος από την πιάτσα των ατζέντηδων, η μεταγραφή του Σάλπι "είναι τελειωμένη ιστορία", όπως μας έλεγε άνθρωπος που γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα. Φωτιά έχει πάρει, όπως λέγεται, το τηλέφωνό του μάνατζερ του διεθνή επιθετικού, Βαγγέλη Αγγελή, τον οποίο μάλιστα τον έχουν ...ζαλίσει σχετικά με τον τρόπο που θα παρουσιαστεί το deal.
Πού έγκειται το πρόβλημα; Στον ΠΑΟΚ, παρότι φαίνεται να το έχουν πάρει απόφαση πως δεν γίνεται να κρατήσουν τον Σαλπιγγίδη στην Τούμπα με μειωμένο συμβόλαιο (το σενάριο μιλούσε για 500 χιλιάδες ευρώ αντί 800 χιλ. που προβλέπει το υπάρχον συμβόλαιό του), ψάχνουν να βρουν έναν τρόπο να το περάσουν ...όμορφα επικοινωνιακά στον κόσμο της ομάδας.
Να μην πουν, δηλαδή, "δεν μπορούσαμε να τον κρατήσουμε", αλλά να πουν "δεν μπορούσαμε να του κόψουμε το δρόμο". Να εμφανιστεί, δηλαδή, η μεταγραφή, όχι μόνο ως τονωτική ένεση στα ζορισμένα οικονομικά του συλλόγου, αλλά και σαν μια ευκαιρία που δίνεται στον ίδιο τον Σάλπι να δοκιμάσει μια πρόκληση στην καριέρα του.
Όσο για την ομάδα που θα πάει; Για την ώρα δεν έχει διαρρεύσει κάτι, ωστόσο όπως λέγεται, είναι από τα ονόματα που έχουν ήδη γραφτεί στον Τύπο και έχουν ακουστεί στην πιάτσα. Λίγες μέρες υπομονή, λοιπόν...

πηγή: sportdog.gr   


Δεν υπάρχουν σχόλια: