Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

Σκιλασί για αντι-Μέλμπεργκ;

Την περίπτωση του Σεμπαστιάν Σκιλασί φαίνεται να εξετάζουν πολύ προσεκτικά στον Ολυμπιακό, ο οποίος θέλει να αποχωρήσει από την Άρσεναλ αφού βλέπει να έχει πάρει μόνιμη θέση στον πάγκο.
Σκιλασί για αντι-Μέλμπεργκ;
Ο Ολυμπιακός ψάχνει να βρει τον αντικαταστάτη του Όλοφ Μέλμπεργκ και κοιτά να ψωνίσει από... γνωστά ράφια ελπίζοντας να μπορέσει να διατηρήσει σε υψηλό επίπεδο την άμυνά του.
Με την αποχώρηση του Σουηδού και τον τραυματισμό του Αβραάμ Παπαδόπουλου όμως δεν φτάνει μόνο να βρει ένα ικανό σέντερ μπακ, αλλά θα πρέπει να προσθέσει και εμπειρία στα μετόπισθεν.
Μία από τις λύσεις που εξετάζουν στο Λιμάνι, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Πρωταθλητής, είναι και ο 32χρονος (τον ερχόμενο Αύγουστο) Σεμπαστιάν Σκιλασί. Ο διεθνής στόπερ της Άρσεναλ έχει προταθεί στους νταμπλούχους Ελλάδας, οι οποίοι αξιολογούν προσεκτικά την περίπτωσή του.
Πρόκειται έναν έμπειρο ποδοσφαιριστή, ο οποίος αν δεχθεί να έρθει στον Ολυμπιακό θα έρθει στην ίδια ηλικία που αποκτήθηκε ο Μέλμπεργκ, ενώ το κασέ του κυμαίνεται στο 1 εκ. ευρώ.
Ο ύψους 1,85 μ. κεντρικός αμυντικός αποκτήθηκε το 2010 και την περσινή σεζόν είχε συνολικά 22 συμμετοχές, όμως τη φετινή σεζόν δεν χρησιμοποιήθηκε σχεδόν καθόλου (6 συμμετοχές) και είναι στους υπό παραχώρηση παίκτες.
Στο παρελθόν αγωνίστηκε με τη φανέλα των Μονακό, Αζαξιό και Λιόν, κατά σειρά, ενώ άρχισε την καριέρα του στην Τουλόν. Φεύγοντας από την Γαλλία αγωνίστηκε στο Ισπανικό πρωτάθλημα με τα χρώματα της Σεβίλης και πλέον βρίσκεται στο Λονδίνο υπό τις οδηγίες του Αρσέν Βενγκέρ.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: