Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

Προς Τουρκία ο Αρσάβιν;

Προς Τουρκία ο Αρσάβιν;
Πρόταση της Γαλατάσαραϊ για τον Αντρέι Αρσάβιν αποκαλύπτουν ρωσικά δημοσιεύματα. Ο Ρώσος μεσοεπιθετικός δεν βρίσκεται στα σχέδια του Αρσέν Βενγκέρ για τη νέα περίοδο και οι πρωταθλητές Τουρκίας σχεδιάζουν να του προσφέρουν συμβόλαιο συνεργασίας.

Η «Γαλατά» θέλει να ενισχυθεί για την επόμενη σεζόν, ώστε να είναι ανταγωνιστική στο νέο πρωτάθλημα, αλλά και στην Ευρώπη, όπου θα συμμετάσχει στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Όπως αναφέρεται, η πρόταση της τουρκικής ομάδας αφορά διετή συνεργασία, με ετήσιες απολαβές τρία εκατομμύρια ευρώ. Η πρώτη "κρούση" έγινε όταν ο Αρσάβιν βρισκόταν ακόμα στο Euro με την εθνική ομάδα της Ρωσίας και, πλέον, αναμένεται η απάντηση του παίκτη, ο οποίος δείχνει θετικός σε αυτή την προοπτική.

Η "τσιμ μπομ" είχε δείξει έντονο ενδιαφέρον και την περυσινή περίοδο για τον 31χρονο διεθνή μεσοεπιθετικό, αλλά ο ίδιος ήθελε μία ακόμα ευκαιρία να δείξει την αξία του στην Άρσεναλ. Οι εμφανίσεις του, όμως, δεν έπεισαν και η Γαλατάσαραϊ επανήλθε.

Το φαβορί για την απόκτηση του παίκτη ήταν μέχρι πριν λίγες μέρες η Ζενίτ, στην οποία ήταν και δανεικός για το δεύτερο μισό της περιόδου. Όμως, σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, οι δηλώσεις του Αρσάβιν, μετά τον αποκλεισμό της Ρωσίας, προκάλεσαν τη δυσαρέσκεια του προέδρου της ομάδας και πλέον είναι σκεπτικός, όσον αφορά την απόκτησή του.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: