Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

Στοίχημα με τον Giorgio Garo!!


Buona sera, φίλες και φίλοι. Βρισκόμαστε αισίως στα ημιτελικά του Euro με δυνατές αναμετρήσεις, αν και οι αποδόσεις δεν λένε απόλυτα την πραγματικότητα. Στον 1ο ημιτελικό Ισπανία-Πορτογαλία, οι «Φούριας Ρόχας» είναι το απόλυτο φαβορί, αλλά σε ένα παιχνίδι νοκ άουτ όλα μπορούν να συμβούν, χαμηλός για μένα ο άσσος, δεν με πείθει αυτή η Ισπανία και απέναντι σε μια Πορτογαλία που έχει τον Ρονάλντο σε «φόρμα» τα τελευταία 2 παιχνίδια και παρόμοιο στυλ παιχνιδιού με καλή κυκλοφορία της μπάλας, πιστεύω ότι θα γίνει προσεχτικό παιχνίδι και από τους 2 και θα ποντάρω σε ισόπαλο ημίχρονο.
Στον 2ο ημιτελικό Γερμανία-Ιταλία, οι μπουκ δεν σέβονται την «squadra azzura», δίνοντας το απόλυτο φαβορί τους Γερμανούς, λόγω παράδοσης αλλά και αγωνιστικά έχοντας πολύ καλή κυκλοφορία μπάλας, και απέναντι στην αργή άμυνα της Γερμανίας (που δέχτηκε 2 γκολ από την Ελλάδα) πιστεύω ότι θα περάσει στον τελικό έστω και όχι στον κανονικό αγώνα!
Στο Copa Libertadores και στον τελικό Μπόκα-Κορίνθιανς, επειδή είναι διπλοί αγώνες και επειδή η Κορίνθιανς έχει την καλύτερη άμυνα του θεσμού με 3 γκολ παθητικό, πιστεύω ότι δεν θα πάρουν μεγάλα ρίσκα (δεν ισχύει το εκτός έδρας γκολ), προσεχτικό παιχνίδι και με περισσότερες πιθανότητες το ισόπαλο ημίχρονο.
Τέλος στο MLS έχουμε το ντεμπούτο του Ντι Βάϊο στο Μόντρεαλ απέναντι στο Τορόντο. Μέχρι στιγμής οι γηπεδούχοι επιθετικά είναι πολύ δυνατοί, και με τον Ιταλό ισχυροποιούνται, αμυντικά όμως πάσχουν γι’αυτό και το over εϊναι μια λογική επιλογή!
    
Avanti να δούμε τι έχουμε (σε ελεύθερη επιλογή):

ΙΣΠΑΝΙΑ-ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ   Χ ΗΜΙΧΡΟΝΟ (2,00)
ΓΕΡΜΑΝΙΑ-ΙΤΑΛΙΑ  Χ2 (1.92)
ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ-ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ  Χ ΗΜΙΧΡΟΝΟ(1.95)
ΜΟΝΤΡΕΑΛ-ΤΟΡΟΝΤΟ  OVER(2.5) (1.80)


Οι αποδόσεις είναι της Goalbet.com (στη εικόνα Orsi Feher)

Ci vediamo di nuovo! Ciao bella!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: