Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

Άρθρο 99; μπααα...!!

Πολύ κουβέντα γίνεται τις τελευταίες μέρες γύρω από το ενδεχόμενο να υπαχθεί ο Αρης στο άρθρο 99, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες του AllAboutARIS.com, πολύ δύσκολα θα προχωρήσει το σενάριο...
Άρθρο 99; μπααα...
Καταρχήν, το άρθρο 99 δεν έχει καμία σχέση με το άρθρο 44. Στην περίπτωση του άρθρου 99, οι παγίδες είναι μεγαλύτερες και όσες… προβληματικές εταιρείες το τόλμησαν στο παρελθόν, οδηγήθηκαν σε πτώχευση. Οι περισσότερες…
Όπως διαρρέει από την Αλκμήνης τις τελευταίες ώρες, το συγκεκριμένο ζήτημα έχει ανατεθεί σε δύο έγκριτους νομικούς, τους κ. Βασίλη Τρεμόπουλο και Γιώργο Γιαννόπουλο. Οι κ.κ Τρεμόπουλος, Γιαννόπουλος εξετάζουν διεξοδικά όλες τις παραμέτρους και τις προϋποθέσεις για την ενδεχόμενη υπαγωγή της ΠΑΕ στο άρθρο 99, και το επόμενο διάστημα θα κάνουν την τελική τους γνωμοδότηση στη διοίκηση. Ωστόσο, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η πρώτη τους εκτίμηση είναι αρνητική. Δεν εμφανίζονται αισιόδοξοι, αφού ο μέχρι τώρα έλεγχος που πραγματοποίησαν έδειξε πως ο ΑΡΗΣ δεν πληρεί τις προϋποθέσεις για να μπει στο άρθρο 99 του πτωχευτικού κώδικα, και πως υπάρχουν κίνδυνοι για το σύλλογο.

«Δεν με ενδιαφέρει να σωθώ εγώ και κανένα πρόσωπο αν είναι να ζημιωθεί ο ΑΡΗΣ. Η σωτηρία του όποιου προσώπου πρέπει και θα περάσει μέσα από τη σωτηρία του ΑΡΗ» δήλωσε στο AllAboutARIS.com ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ, Αντώνης Ζαμπέτας (έχει το δικαίωμα υπογραφής), ξεκαθαρίζοντας τα πράγματα γύρω από τη θέση του όσον αφορά στο συγκεκριμένο ζήτημα.
Και πρόσθεσε: «Το άρθρο 99 είναι η έσχατη λύση. Μόνο εφόσον γνωμοδοτήσουν οι νομικοί ότι είναι προς συμφέρον του ΑΡΗ θα προχωρήσει. Σε καμία άλλη περίπτωση. Δεν θα κάνουμε τίποτα που θα βλάψει το σύλλογο, γι’ αυτό ας σταματήσει εδώ η κουβέντα για το άρθρο 99».
Πηγή: allaboutaris.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: