Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

Δόξα και τιμή!!!

Άνοιξε ο δρόμος της Δόξας Δράμας για άνοδο στην Super League, καθώς κρίθηκε αθώα με τελεσίδικη απόφαση για τον αγώνα με την Ηλιούπολη!
Δόξα και τιμή!
Στην σημερινή της εκδίκαση, η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ απέρριψε την έφεση του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα κ. Αντωνακάκη και έτσι οι "μαυραετοί" μπορούν να διεκδικήσουν την άνοδό τους στην Super League.
«Απο μια απλή ανάγνωση του κατηγορητηρίου, αν είναι αληθινή η καταγραφή των συνομιλιών, ο κ. Σάμιος όχι μόνο δεν θα πρέπει να τιμωρηθεί αλλά θα πρέπει να του απονείμουν και τα εύσημα», υποστήριξε ο εκπρόσωπος του Θανάση Σάμιου, Αργύρης Λίβας και πρόσθεσε:
«Ρωτάω πως γίνεται ένα ματς που κρίθηκε πως δεν έγινε τίποτα να επιστρέφει εδώ; Μας κατηγορούν για ένα ματς για το οποίο ούτε κληθήκαμε να απολογηθούμε!».
«Ντρέπομαι που είμαι εδώ. Είμαι εφοπλιστής με μάστερ νομικής. Ντρέπομαι για αυτά τα αρρώστα μυαλά που έκαναν έφεση και να το γράψετε στα πρακτικά», είπε από την πλευρά του ο κ. Σάμιος, ενώ με τα λεγόμενά του στη συνέχεια φωτογράφησε τον κ. Αντωνακάκη:
«Δεν γίνεται να κάνουν κατάχρηση εξουσίας κάποιοι που δεν αγαπούν το ποδόσφαιρο και είναι άσχετοι. Τον καλώ να παραιτηθεί αυτόν που μας άσκησε έφεση. Είναι άσχετος με το ποδόσφαιρο κι έχει κακή πρόθεση. Είναι ντροπή. Είναι απόλυτη ντροπή της αθλητικής δικαιοσύνης».
Αναλυτικά η απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ:
"Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ δέχεται τυπικά και απορρίπτει στην ουσία την έφεση του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα κ. Αντωνακάκη κατά της υπ΄ αριθμ. 304/2011 απόφασης της ΠΕ/Ενωσης Β΄ Γ΄, της ΠΑΕ Δόξα Δράμας και του κ. Αθ. Σάμιου".
Οι υποθέσεις Δόξας Κρανούλας και Αετού Σκύδρας πήραν αναβολή για την Τετάρτη 26/10 στις 14.00, όπως κι αυτές του Αγροτικού Αστέρα και του Ιωνικού. Αναβολή πήρε και η υπόθεση του πρώην υπαλλήλου της ΕΠΟ, Γιάννη Παπαδόπουλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: