Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

12 χρόνια χωρίς τον Μπάρλο!!

Σε μια περίοδο τεράστιας διοικητικής ανασφάλειας και προβληματισμού ακόμα και για την ύπαρξη της ΑΕΚ έρχεται η συμπλήρωση 12 ετών από το χαμό του αξεπέραστου Λουκά Μπάρλου.
12 χρόνια χωρίς τον Μπάρλο
Σαν σήμερα το 1999 ο «θείος Λουκάς» των φίλων της Ενωσης άφησε την τελευταία του πνοή. Οπως και τότε, έτσι και τώρα η αγαπημένη του ΑΕΚ βρίσκεται στο εξωτερικό. Τότε βρισκόταν στην Ουγγαρία για την πρώτη αναμέτρηση με την ΜΤΚ, σήμερα στη Ρωσία, μέρος που είχε αλώσει η μεγάλη ΑΕΚ του Μπάρλου στη μεγάλη πορεία του '76 και την ιστορική πρόκριση επί της Ντιναμό Μόσχας.
Ο Μπάρλος παραμένει στο θυμικό των ΑΕΚτζήδων ως ο πρόεδρος των προέδρων. Ανθρωπος που ξόδευε εκατομμύρια για το μεγαλείο της Ενωσης και που κατάφερε να σχηματίσει μια ομάδα που ακόμα αναγνωρίζεται από πολλούς ως η κορυφαία που εμφανίστηκε ποτέ στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Με κορυφαία αστέρια όπως οι Παπαϊωάννου, Μαύρος, Μπάγεβιτς, Αρδίζογλου, Νικολούδης και πολλοί άλλοι έφτασε στους «4» της Ευρώπης, κατέκτησε δύο πρωταθλήματα και ένα Κύπελλο Ελλάδας. Επίσης, ολοκλήρωσε το έργο της αναμόρφωσης του γηπέδου με την κατασκευή της σκεπαστής εξέδρας.
Πηγή: Goal

Δεν υπάρχουν σχόλια: