Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

"Σωστή δουλειά στο σπίτι μας!"

Την άποψη πως πρέπει να εκμεταλλευτούν την έδρας τους στους επόμενους δύο αγώνες στο "Έμιρειτς", προκειμένου να εξασφαλίσουν την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση, εξέφρασε ο Μικέλ Αρτέτα.
"Σωστή δουλειά στο σπίτι μας!"
"Είμαστε πιο ευτυχισμένοι γιατί παίζουμε πολύ περισσότερο ως ομάδα. Αμυντικά έχουμε βελτιωθεί τόσο πολύ και στο δεύτερο ημίχρονο δεν δημιούργησαν σχεδόν καμία ευκαιρία. Ήμασταν πολύ πιο συμπαγείς και αυτό προέρχεται από τη δουλειά που έχουμε κάνει στην προπόνηση", είπε αρχικά στην επίσημη σελίδα της Άρσεναλ και πρόσθεσε:
"Πιστεύω ότι μπορούμε να βασιστούμε σε αυτό γιατί ξέρουμε ότι έχουμε το ταλέντο και με αυτή την αλληλεγγύη που υπάρχει στην ομάδα θα πάρουμε καλά αποτελέσματα. Ξέρουμε ότι είμαστε ικανοί να δημιουργήσουμε ευκαιρίες και τώρα κάνουμε τα βασικά σωστά. Όλοι εργάζονται σκληρά, παίρνουμε την μπάλα πίσω γρήγορα και όταν συμβαίνει αυτό είναι δύσκολο να μας νικήσουν".
"Είναι μια τεράστια νίκη για μας. Όταν κερδίζεις μακριά από την έδρα σου στο Τσάμπιονς Λιγκ, κάνει μεγάλη διαφορά. Η ομάδα είναι πραγματικά ζορισμένη αυτή τη στιγμή και έτσι αυτή είναι μια τεράστια νίκη γιατί μας δίνει το προβάδισμα. Τώρα έχουμε τα επόμενα δύο παιχνίδια στο σπίτι μας και έτσι ελπίζουμε να κάνουμε τη σωστή δουλειά", κατέληξε.

πηγή: sportdog.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: