Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

Πώς ν` αντέξει ο άνθρωπος;;

Ο Ηλίας Ζούρος απολύθηκε με... εξώδικο από τη Ζαλγκίρις και το gazzetta.gr αποκαλύπτει όσα.... τρελά και λιθουανικά γυμνάσια του έκανε ο Ρομανόφ από την πρώτη του μέρα μέχρι τον επίλογο!
Πώς ν` αντέξει ο άνθρωπος;;
Η περιπέτεια του Ηλία Ζούρου στη Λιθουανία έληξε σήμερα το μεσημέρι με την απόφαση του ιδιοκτήτη της Ζαλγκίρις, Ρώσου μεγιστάνα Βλαντιμίρ Ρομανόφ, να διακόψει τη συνεργασία μαζί του, ενώ μια μέρα νωρίτερα είχε πράξει το ίδιο με τον άμεσο συνεργάτη του Ηλία Καντζούρη.
Για πολλούς και ίσως και για τον ίδιο τον Ομοσπονδιακό τεχνικό ήταν φυσιολογική εξέλιξη, μια και ο ιδιόρρυθμος Ρομανόφ αρέσκεται να αλλάζει συχνά προπονητές, αφού στα τρία και κάτι χρόνια που βρίσκεται στο τιμόνι της λαοφιλέστερης ομάδας από τη Λιθουανία έχει καθίσει στον πάγκο της κατά μέσο όρο τρεις τεχνικούς ανά σεζόν.
Τον περασμένο Ιανουάριο όταν και ο Ζούρος συμφώνησε να αναλάβει το δύσκολο έργο να οδηγήσει και πάλι τη Ζαλγκίρις στην κορυφή ύστερα από δύο αποτυχημένα χρόνια, είχε ακούσει διάφορα για τον… ακριβοθώρητο Ρομανόφ, ωστόσο τα λόγια και οι φήμες δεν ήταν τίποτα μπροστά στην πραγματικότητα.
Διαβάστε όλο το θέμα στο gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: