Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

"Ντροπιαστική χρεωκοπία στον Πειραιά!"

Ως... πολιτική ήττα είδε ο γερμανικός Τύπος την νίκη του Ολυμπιακού επί της Ντόρτμουντ με 3-1 στο "Γ. Καραϊσκάκης", καθώς τα σχόλιά τους σχετίζονται με την οικονομική κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα.
"Ντροπιαστική χρεωκοπία στον Πειραιά!"
Οι Γερμανοί δεν είδαν με καλό μάτι την αποτυχία της Ντόρτμουντ να πάρει το "τρίποντο" και αυτό φαίνεται από τα σχόλια που έκαναν οι δημοσιογράφοι σε κορυφαία σάιτ.
Bild: "H Ντόρτμουντ του Κλοπ υπέστη ντροπιαστική χρεωκοπία στον Πειραιά. Η Ντόρτμουντ θρηνεί μετά την ήττα με 3-1 από τον Ολυμπιακό για το Champions League και έμεινε στην τελευταία θέση του ομίλου".
Spiegel: "Ο Ολυμπιακός την έριξε στα σχοινιά. Η Ντόρτμουντ είπε αντίο στο Τσάμπιονς Λιγκ με την ήττα στον Πειραιά με μια απογοητευτική εμφάνιση στην επανάληψη".
Derwesten: "Την ημέρα της γενικής απεργίας κατά των περικοπών σε μισθούς και συντάξεις μια μικρή πολυεθνική ομάδα στην Ελλάδα έκανε πολύ καλά τη δουλειά της. Ο Ολυμπιακός κέρδισε 3-1 τη Ντόρτμουντ και της στέρησε την ευκαιρία για πρόκριση".
Kicker: "Οι παίκτες του Κλοπ έχασαν το παιχνίδι-κλειδί. Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερο στο β' μέρος, πήρε τη νίκη και η Ντόρτμουντ ουσιαστικά είπε αντίο στη διοργάνωση. Τα πράγματα απλά δεν λειτουργούν για την Ντόρτμουντ στο Champions League. Οι Γερμανοί πρωταθλητές έχασαν και από τον Ολυμπιακό με 3-1 και περιμένει τον δεύτερο γύρο για να πάρει την πρώτη νίκη. Μετά τους πρώτους τρεις αγώνες παραμένει στον πάτο της βαθμολογίας".
Sport1.de: "Ήττα για την Ντόρτμουντ στον Πειραιά. Οι Γερμανοί πρωταθλητές είναι κοντά στον αποκλεισμό. Για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων η ομάδα της Βεστφαλίας έχασε 3-1 από τον Ολυμπιακό και βρίσκεται στην τελευταία θέση του ομίλου με μόλις έναν βαθμό".
Ζeit.de: "Η επιστροφή της Ντόρτμουντ στο Τσάμπιονς Λιγκ μοιάζει με εφιάλτη. Ο Ολυμπιακός την αφήνει εκτός με το 3-1 στο Καραϊσκάκη".
de.eurosport: "Η πρωταθλήτρια Γερμανίας δεν... υπήρχε στην Ελλάδα και γνώρισε την ήττα 3-1 από τον Ολυμπιακό".

Δεν υπάρχουν σχόλια: