Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

"Δεν είμαστε σαν τα... λαμόγια του ποδοσφαίρου!"

Ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Πανιώνιος, Ηλίας Λιανός, τονίζει ότι το μπάσκετ αξίζει καλύτερης μεταχείρισης από το ποδόσφαιρο και καλεί τους δύο "αιώνιους" να συμβάλλουν για να επιτευχθεί τηλεοπτική συμφωνία.
"Δεν είμαστε σαν τα... λαμόγια του ποδοσφαίρου!"
Ασχολήθηκε για πρώτη φορά με τα διοικητικά του Πανιωνίου πριν από 9 χρόνια και αν εξαιρέσουμε μία μόνο χρονιά που απείχε λόγω αυξημένου φόρτου εργασίας, είναι ο άνθρωπος που στην κυριολεξία "ευθύνεται" για την βιωσιμότητα της "κυανέρυθρης" ΚΑΕ. Τον Ιούνιο του 2005 διεκδίκησε χωρίς επιτυχία την προεδρία του ΕΣΑΚΕ, αλλά έκτοτε, ουδέποτε σταμάτησε να “μάχεται” για τη βελτίωση της ποιότητας του ελληνικού πρωταθλήματος.
Ο λόγος για τον μεγαλομέτοχο του "ιστορικού", ο οποίος στο τελευταίο διοικητικό συμβούλιο της διοργανώτριας αρχής, τα έβαλε ευθέως με τον πρόεδρο κ. Βασίλη Οικονομίδη, ενώ λίγες μέρες νωρίτερα είχε "βάλει" ανοιχτά εναντίον των δύο "μεγάλων" του ελληνικού μπάσκετ, κατηγορώντας τους, ότι κοιτούν μόνο το συμφέρον τους.
Σαρανταοκτώ ώρες πριν από το εφετινό τζάμπολ της Α1 Κατηγορίας και αναμονή της συμφωνίας για τα τηλεοπτικά δικαιώματα της λίγκας, ο Ηλίας Λιανός μίλησε στο gazzetta.gr για όλους και για όλα...
Διαβάστε όλη τη συνέντευξη στo gazzetta.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια: