Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

Μονόδρομος η αξιοπρέπεια!!

Τελούν εν αδίκω όσοι τα βάζουν με τον Ολυμπιακό Βόλου, μετά τον νέο νομικό ελιγμό του με στόχο να μπλοκάρει κάθε παγίωση μιας κατάστασης που στρέφεται κατά των συμφερόντων του.
Μονόδρομος η αξιοπρέπεια
Γράφει ο Στράτος Σεφτελής...
Καθένας που βρίσκεται σε θέση καταδικασθέντα έχει κάθε δικαίωμα να εξαντλήσει όλα τα περιθώρια που του δίδει ο νόμος, για να βρει το δίκιο του. Και αυτό το δικαίωμά του πρέπει να γίνεται σεβαστό από όλους. Συνεπώς η έκρηξη του προέδρου του ΠΑΟ κατά του νομικού συμβούλου της ομάδας του Βόλου ήταν άστοχη.
Από την άλλη, στον Βόλο είναι καιρός να αλλάξουν ρότα. Αν θέλουν κάποτε να ξαναδούν την ομάδα τους μεγάλη και τρανή, όπως πραγματικά της αξίζει, πρέπει να φροντίσουν να της ξαναδώσουν την περηφάνια και την αξιοπρέπειά της. Αξιοπρεπής είναι αυτός που παραδέχεται τα λάθη του (και στον Βόλο έγιναν ακραία λάθη τα τελευταία χρόνια) και φροντίζει να μην τα επαναλάβει. Περήφανος είναι αυτός που δεν θέλει να δίνει το δικαίωμα σε άλλους να τον καταδικάζουν.
Με αξιοπρέπεια λοιπόν και περηφάνια, στον Βόλο πρέπει να πάψουν να βλέπουν παντού εχθρούς και συνωμότες εναντίον τους. Oποιος ξέρει στοιχειωδώς τη σύγχρονη ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, ήταν κάτι παραπάνω από προδιαγεγραμμένη αυτή η τραγική κατάληξη της συγκεκριμένης ομάδας, όπως και της Καβάλας. Ας φροντίσουν λοιπόν να οικοδομήσουν μια ομάδα με αρχές και αξιοπρέπεια, που θα είναι αντάξια του Βόλου, μιας πόλης με επίπεδο και πολιτισμό.
Πηγή: Εθνοσπόρ

Δεν υπάρχουν σχόλια: