Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

Το "χρώμα" του χρήματος!!

Προχωράει η περίπτωση του Αλ Σαούντ. Αργά, σταθερά, αλλά τουλάχιστον προχωράει. Γράφει ο Νικόλας Βασιλαράς.
Το "χρώμα" του χρήματος!
Εχει φτάσει πια στο πιο σημαντικό της πλέον σημείο. Και το λέμε αυτό διότι όσα έχουν γίνει μέχρι σήμερα ήταν φαινομενικά τα πιο απλά της υπόθεσης. Το δύσκολο είναι να δούμε το χρώμα του χρήματος.
Η πλευρά του Γιάννη Βαρδινογιάννη λοιπόν και αυτή του Πρίγκιπα έδωσαν τα χέρια. Ολοκλήρωσαν τα "προκαταρκτικά" και εκκρεμεί να καταβληθούν τα χρήματα.
Είτε με εγγυητική είτε με αύξηση μετοχικού κεφαλαίου που είναι και το πιθανότερο. Τότε μόνο θα μπορούμε να μιλάμε για happy end και έως τη στιγμή εκείνη άπαντες μια πισινή θα πρέπει να την κρατούν.
Η ιστορία ξεκίνησε ως "φάρσα", στη συνέχεια άρχισαν δειλά - δειλά οι πρώτοι να την ψιλοπιστεύουν και τελικά φτάσαμε εδώ που έχουμε φτάσει. Κοντά δηλαδή στη συμφωνία, τουλάχιστον με βάση αυτά που προκύπτουν από τις εμπλεκόμενες πλευρές.
Ο κόσμος του Παναθηναϊκού έχει χάσει τον ύπνο του. Για την ακρίβεια τον είχε χαμένο εδώ και καιρό και απλώς τώρα προσπαθεί να τον ξαναβρεί. Και επειδή η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία γι' αυτό και υπάρχει ένα κομμάτι των οπαδών που τον περιμένει ως ΜΕΣΣΙΑ.
Ετσι είναι αυτά. Δίκιο έχουν κι αυτοί, δίκιο και οι άλλοι. Εκείνοι που από την πρώτη στιγμή αμφισβήτησαν το θέμα. Οχι, επειδή ήθελαν να χαλάσουν το deal αλλά γιατί φοβόντουσαν ότι δεν είναι αλήθεια. Σύντομα θα ξέρουμε οριστικά και αμετάκλητα τι ακριβώς ισχύει. Ας κάνουμε λιγάκι ακόμη υπομονή...
Πηγή: novasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: