Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

«Όχι στην κατάργηση των playoffs»

Την αντίθεσή του (και της ΠΑΕ Αρης) στην κατάργηση της διαδικασίας των playoffs, μετά τη διαφαινόμενη αύξηση των ομάδων της Superleague σε 18, εξέφρασε ο εκτελεστικός διευθυντής των κιτρίνων, Γιάννης Κόντης.
«Όχι στην κατάργηση των playoffs»
«Πρέπει να δούμε όλους τους όρους κυρίως τεχνικά γιατί βλέπουμε το πρόβλημα του ΚΑΠ να ξεπερνιέται. Σε λίγο θα φτάσουμε όλη η Β΄ εθνική να θέλει να ανέβει στην Α΄. Ο Πανθρακικός δε μετείχε ούτε στα πλέι οφ. Πρέπει να ξεπεραστούν κάποια προβλήματα και να βάλουμε πλώρη για κάτι καινούργιο. Έχουμε απώλεια στην παρουσία του κόσμου στο φετινό πρωτάθλημα και δεν είναι μόνο η οικονομική ανέχεια ως αιτία .Ως διαβεβαίωση θέλουμε ότι δε θα αλλάξει το πρόγραμμα και δε θα καταργηθούν τα πλέι οφ. Θα πούμε όχι αν μας βάλουν 7-8 παιχνίδια μαζεμένα. Πιστεύω ότι θα τους κερδίσουμε τους βαθμούς στο βάθος του χρόνου».
Και πρόσθεσε, μιλώντας στο ραδιόφωνο της ομάδας : «Το βασικό πρόβλημα είναι οι ημερομηνίες. Αν ξεπεραστεί αυτό και συναινέσει η ΝΟVΑ και οι ομάδες για τα χρήματα που θα πάρουν, νομίζω ότι θα γίνουν 18. Αν το 18 είναι για φέτος θα πρέπει να είναι και για του χρόνου. Είναι πρόταση της λίγκας να γίνει για δύο τρία χρόνια και να πέσουν τρεις. Αύριο θα αποσαφηνιστούν τα πράγματα. Προσφεύγουν ομάδες σε τοπικά δικαστήρια και η λίγκα σέβεται τις αποφάσεις».
Για τις φήμες περί μη διοργάνωσης του κυπέλου υπογράμμισε: «Το κύπελλο είναι προϋπόθεση της UEFA».
Ολοκλήρωσε με την πρόταση που κατέθεσε ο Αρης: «Κάναμε μία πρόταση 'αν θέλετε να το κάνουμε έτσι τότε να ακυρώσουμε τη βαθμολογία και με νέα κλήρωση να γίνονται 9 παιχνίδια κάθε Κυριακή'. Γίνεται μία 'μη νόμιμη' διευθέτηση γιατί να μη γίνει αυτό; Δε πηγάζει από το ότι εμείς χάσαμε κάποιους βαθμούς. Είμαι βέβαιος ότι θα τους αναπληρώσουμε. Για να γίνουν 18 πρέπει να συμφωνήσουν όλες οι ομάδες ούτε να έχουμε απώλεια από τα τηλεοπτικά που είμαστε κάθετα αντίθετοι».
Πηγή: novasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: