Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

Τα βρίσκουν κι έρχεται!!

Η πλευρά του πρίγκιπα μελετά τους νέους όρους που έθεσε ο Γιάννης Βαρδινογιάννης - όπως διαρρέει η ίδια - και στην περίπτωση που υπάρξει συμφωνία ενός της ημέρας, ο Σουλτάν Αλ Σαούντ θα έρθει ως το Σάββατο στην Ελλάδα!

Τα βρίσκουν κι έρχεται!
Σε διαφορετική περίπτωση, ο Σουλτάν Αλ Σαούντ δεν αναμένεται να έρθει άμεσα στην Ελλάδα, καθώς θέλει πρώτα να ολοκληρωθεί η συμφωνία για να επενδύσει στο ελληνικό ποδόσφαιρο και στο «τριφύλλι» και μετά να παρουσιαστεί.
Το νέο θέμα με τις επαφές των δύο πλευρών εστιάζεται στον τρόπο που θα μπουν τα πρώτα 20 εκατομμύρια στην ομάδα, καθώς ο Βαρδινογιάννης ζήτησε χθες αύξηση μετοχικού κεφαλαίου με 15 εκατομμύρια ευρώ και τα υπόλοιπα πέντε να έρθουν αργότερα.
Τον όρο αυτό μελετά η πλευρά του πρίγκιπα, δηλαδή ο Βλάσης Τσάκας και ο δικηγόρος Παναγιώτης Πετρόπουλος και διαρρέουν ότι σε περίπτωση που τον κάνουν αποδεκτό, ο 26χρονος Σαουδάραβας θα έρθει μέσα σε 48 ώρες στην Ελλάδα.
Διαφορετικά η άφιξη του θα μετατεθεί για άλλη ημερομηνία στο μέλλον, χωρίς κανείς να μπορεί να πει με σιγουριά, πότε θα γίνει αυτό!
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: