Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

Το φιάσκο και το κουκούλωμα του αιώνα...!!

Στο μεγαλύτερο φιάσκο της ελληνικής ποδοσφαιρικής ιστορίας εξελίσσεται η υπόθεση στημένων αγώνων! Άπαντες αθώοι και... για όλα φταίει η Ηλιούπολη η ετυμηγορία εισαγγελέων και δικαστών. Το gazzetta.gr αναλύει.
Το φιάσκο και το κουκούλωμα του αιώνα...
Όταν στα μέσα του καλοκαιριού βγήκε στην επιφάνεια η υπόθεση των στημένων, όλοι σε αυτή την χώρα σκέφτηκαν πως επιτέλους μπορεί να γίνει κάτι καλό για το ποδόσφαιρο και πως αυτή την φορά δεν θα υπάρξει το γνωστό... κουκούλωμα. Δυστυχώς όμως διαψεύστηκαν πανηγυρικά, μιας και μετά από τέσσερις μήνες, η προσπάθεια για εξυγίανση του ποδοσφαίρου, έμεινε μια απλή προσπάθεια και τίποτα παραπάνω. Έπεσε στο καινό όπως και οι προηγούμενες, δείχνοντας πως σε αυτή την χώρα τίποτα δεν πρόκειται να φτιάξει όσα χρόνια και αν περάσουν.
Η ΕΥΠ με τον περιβόητο κοριό έβγαλε στην φόρα χιλιάδες συνομιλίες που αφορούσαν στημένα παιχνίδια, ενώ υπάρχουν ακόμα περισσότερες σε κασέτες που δεν ακούστηκαν καν, για να καταλήξουμε πως τελικά για όλα τα κακώς κείμενα του ελληνικού ποδοσφαίρου η μοναδική ομάδα που έφταιγε ήταν η Ηλιούπολη και αναφορικά με τους ανθρώπους μόνο οι Τσακογιάννης και Μπέος βρίσκονται στη φυλακή και ο Ψωμιάδης καταζητείται!!! Όλοι οι άλλοι δεν έκαναν το παραμικρό και το κουκούλωμα πάει σύννεφο.
Διαβάστε όλο το ρεπορτάζ στο gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: