Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

Σιγά μην ντραπεί η Μέρκελ!!

Μακάρι με την ...τριάρα του Ολυμπιακού να έσβηνε το χρέος! Μακάρι με την τριάρα του Ολυμπιακού να έβρισκε ξανά από αύριο δουλειά όλος ο κοσμάκης.
Σιγά μην ντραπεί η Μέρκελ!
Γράφει ο Μιχάλης Τσαμπάς.
Μακάρι με κάθε ένα από τα γκολ των Χολέμπας, Τζιμπούρ και Μοντέστο να επέστρεφαν και οι «κομμένοι» μισθοί και συντάξεις.
Μακάρι εκείνο το... βάλτε όλο το δάνειο στον κώλο που ακούστηκε στο φινάλε του αγώνα να γίνονταν και πραγματικότητα! Δυστυχώς για άλλη μια φορά απλά νιώσαμε την ανάγκη μέσα από το ποδόσφαιρο να εκφραστούμε. Αυτό κάναμε πριν μερικές ημέρες με την εθνική ομάδα, αυτό συνέβη και με μεγάλο κομμάτι των Ελλήνων φιλάθλων το βράδυ της Τετάρτης.
Ήταν και το σημειολογικό άλλωστε καθώς απέναντι μας όλοι δεν βλέπαμε την Ντόρτμουντ ως ομάδα, αλλά την... Μέρκελ και όλους τους άλλους Γερμανούς που έχουν σημαντικό μερίδιο ευθύνης στην κρίση που βιώνουμε σήμερα! Στην πραγματικότητα όμως δεν αλλάζουν και πολλά πράγματα.
Ή για την ακρίβεια σε πολιτικό επίπεδο δεν αλλάζει απολύτως τίποτα. Τα προβλήματα θα πληθαίνουν ακόμη περισσότερο, το Σύνταγμα θα γεμίζει κόσμο που θα δηλώνει την αγανάκτηση του και κουκουλοφόρους που θα κάνουν μαζί με τα ΜΑΤ τα παιχνιδάκια τους. Στην ουσία κανείς Έλληνας την επομένη της τριάρας στο Καραϊσκάκη δεν λύνει κανέναν του πρόβλημα.
Ούτε τα χρέη του στις τράπεζες... κουρεύονται ούτε τίποτα. Η νίκη... ανήκει ΜΟΝΟ στον Ολυμπιακό που έμεινε ζωντανός στο «κόλπο» της πρόκρισης στους 16 του Τσάμπιονς Λιγκ και έκανε αποφασιστικό βήμα να «καβαντζώσει» το Europa League! Και παράλληλα φυσικά έβαλε σε δύσκολες εποχές ένα γενναίο χρηματικό ποσό στα ταμεία του.
Όλα τα άλλα είναι για... εσωτερική κατανάλωση. Να είστε σίγουροι ότι η Μέρκελ, ΑΝ έμαθε για τα... τρία που πήραν οι συμπατριώτες της στον Πειραιά, δεν πρόκειται να νιώσει και καμία εθνική ντροπή. Αντίθετα θα συνεχίσει να μας... πελεκάει όπου μας βρίσκει ως λαός!
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: