Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

«Η αγάπη μου για τον Άρη ίσως μου έκανε και κακό»

Στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή Revolution μίλησε ο Γιώργος Γκουγκουλιάς. Ο ποδοσφαιριστής του Πιερικού αναφέρθηκε στην ανοδική πορεία της ομάδας του ενώ εστίασε στην αγαπημένη του ομάδα τον Άρη.

Για τον Πιερικό δήλωσε: «Προερχόμασταν με νίκη μέσα στον Πανσερραϊκό και θέλαμε να συνεχίσουμε, ήταν δύσκολο ματς με τον Βύζαντα, είχαμε άγχος αλλά τελικά το πήραμε. Αν συνεχίσουμε έτσι σίγουρα θα είμαστε στα πλέι-οφ».

Για τον Άρη: «Δείχνει στα τελευταία παιχνίδια τον καλό του εαυτό, έχει δύναμη ο Άρης και πρέπει να μπει στα πλέι οφ, είχε καλούς ποδοσφαιριστές, έπρεπε να βρει την ψυχολογία και τώρα που την βρήκε τα αποτελέσματα ήρθαν», δήλωσε αρχικά ενώ συνέχισε τονίζοντας πως οι Έλληνες είναι αυτοί που μπορούν βοηθήσουν μια ομάδα.

«Όλες οι ομάδες πρέπει να επενδύσουν στα νεαρά παιδιά ώστε να βγάλουν και λεφτά στο μέλλον, οι ξένοι ανέβασαν το ποδόσφαιρο στη χώρα μας, αλλά είχαμε φτάσει σε σημείο να παίζουν ένα, δύο παιδιά μόνο σε κάθε ομάδα. Ο Άρης φέτος επενδύει σε Έλληνες και νεαρούς παίκτες και θα κερδίσει.

Οι Έλληνες αγαπούν και τιμούν την φανέλα. Στην Β' όταν είχα βγει πρώτος σκόρερ με την ομάδα περίμενα να με αξιοποιήσουν αλλιώς, και την επόμενη χρονιά είχα μόλις 7 συμμετοχές και 2 γκολ, δεν πήρα ευκαιρίες».

Για την αγάπη του για τον Άρη: «Ποτέ δεν έκρυψα την αγάπη μου για τον Άρη και ίσως αυτό να έκανε και κακό στα επαγγελματικά μου, όμως παρόλα αυτά δήλωνα και δηλώνω Άρης, οι αγάπες δεν κρύβονται.

Όμως κι ο κόσμος του Άρη με αγαπάει, με αγάπησε από τότε που έπαιζα, πολλοί δεν με ήξεραν και με έμαθαν στο παιχνίδι με την Καστοριά όταν μπήκα αλλαγή στο 90 και τρία λεπτά μετά έβαλα γκολ και κερδίσαμε και τότε άρχισε το σερί της ομάδας. Πάντα προσπαθούσα να βοηθήσω την ομάδα και έπαιζα με ψυχή κι αυτό το αναγνωρίζουν οι φίλοι της ομάδας».


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: