Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Θέλει Λονδίνο ο Μπέκαμ!!

Θέλει Λονδίνο ο Μπέκαμ
Συμμετοχή στην αποστολή της ποδοσφαιρικής ομάδας της Μεγάλης Βρετανίας αναζητά ο Ντέιβιντ Μπέκαμ. Αν και έχει τα διπλά χρόνια των υπόλοιπων συμπαικτών του, ο 37χρονος σούπερσταρ είναι πεπεισμένος πως η αγγλική ομάδα μπορεί να διεκδικήσει το χρυσό μετάλλιο με εκείνον στην σύνθεση της, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.

Ο πρώην αρχηγός της εθνικής Αγγλίας θα πάρει ειδική άδεια από την ομάδα των Λος Άντζελες Γκάλαξι, σε περίπτωση που επιλεγεί προκειμένου να συμμετάσχει στο κορυφαίο αθλητικό γεγονός του καλοκαιριού.

«Ο Στιούαρτ Πιρς γνωρίζει πολύ καλά το πόσο θέλω να συμπεριληφθώ στην ομάδα αλλά εξαρτάται από μένα να διατηρούμαι σε καλή φυσική κατάσταση. Πάντα νιώθω περήφανος όταν εκπροσωπώ τη χώρα μου, είτε αυτό γίνεται στο πλαίσιο ενός Παγκοσμίου Κυπέλλου είτε πρόκειται απλά για ένα φιλικό παιχνίδι

Πέρα από τον Μπέκαμ όμως, ακόμα ένας αρκετά μεγάλος σε ηλικία παίκτης θέλει να συμπεριληφθεί στην ολυμπιακή ομάδα. Ο πρώην συμπαίκτης του Μπέκαμ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ράιν Γκιγκς, ο οποίος βγάζει μάτια στα ματς της Premier League παρόλο που πατάει τα 38, έχει εκφράσει την επιθυμία του να βρίσκεται και εκείνος στο μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός. Επίσης, για τη συμμετοχή της εθνικής Βραζιλίας ακούγεται έντονα και το όνομα του Ροναλντίνιο.

Ο Μπέκαμ πάντως δε χρειάζεται να ανησυχεί πως θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον ολυμπιονίκη αλλά και για πολλούς «καλύτερο ποδοσφαιριστή στον κόσμο», Λιονέλ Μέσι, ο οποίος στους Αγώνες του Πεκίνου το 2008 είχε κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο με την εθνική ομάδα της Αργεντινής. Η «μπιανκοσελέστε» δεν κατάφερε να προκριθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: