Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Ο χειρότερος των καλύτερων!!

Ο χειρότερος των καλύτερων
Ο Κεϊρίσον γυρίζει στην Κοριτίμπα και η Μπαρτσελόνα κλαίει οριστικά τα λεφτά για τη χειρότερη επένδυσή της όλων των εποχών.


Οταν εκείνος έκανε πραγματικότητα το όνειρό του, παίρνοντας μεταγραφή έναντι 14 εκατ. ευρώ (χώρια οι απολαβές του) στην καλύτερη ομάδα του κόσμου, αποκλείεται να φανταζόταν τέτοια συνέχεια. Οταν εκείνη έκανε δικό της το μεγαλύτερο ταλέντο του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου, αποκλείεται να περίμενε τόσο απογοητευτική εξέλιξη. Εκείνος είναι ο Κεϊρίσον.
Εκείνη η Μπαρτσελόνα. Τα... μυστήρια έχουν να κάνουν με το πώς ο ίδιος παίκτης που στα 18 του ήταν βασικός στην Κοριτίμπα και που στα 19 του ανακηρυσσόταν πρώτος σκόρερ του Μπραζιλεϊράο κατάφερε (διότι περί κατορθώματος πρόκειται) να φύγει από την Καταλωνία χωρίς να φορέσει ποτέ την μπλαουγκράνα φανέλα!
Σίγουρα είχε συνηθίσει η ομάδα του (πρώτα η Κοριτίμπα, το 2009 για επτά εμφανίσεις η Παλμέιρας) να παίζει γι' αυτόν. Σίγουρα αποδείχθηκε ανώριμος, αποδεδειγμένα είχε και δύο σοβαρούς τραυματισμούς. Το θέμα, ωστόσο, είναι ότι σήμερα, στα 23 του μόλις χρόνια, ο Βραζιλιάνος επιθετικός δείχνει παλαίμαχος. Στους διαδοχικούς δανεισμούς του σε Μπενφίκα, Φιορεντίνα, Σάντος και Κρουζέιρο σημείωσε συνολικά μόλις οκτώ γκολ.
Ο Πεπ Γκουαρντιόλα δεν τον πίστεψε ποτέ ιδιαίτερα και παρ' ότι το συμβόλαιό του «τρέχει» μέχρι το 2014, η Μπαρτσελόνα αποφάσισε να τον στείλει δανεικό έως τότε ακριβώς -άρα και αγύριστο- στην Κοριτίμπα! Στο σύλλογο στον οποίο ξεκίνησε να παίζει μπάλα και στον οποίο περίμενε ότι θα επέστρεφε μεγάλος και τρανός σε βαθιά ποδοσφαιρικά γεράματα για να κλείσει την καριέρα του! 
ΤΟ ΦΙΑΣΚΟ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ 
20 εκατ. ευρώ κόστισε συνολικά (μεταγραφή και μισθοί) στους Καταλανούς.
4 οι δανεισμοί του (σε Μπενφίκα, Φιορεντίνα, Σάντος, Κρουζέιρο), όλοι ανεπιτυχείς.
0 οι (μη) επίσημες εμφανίσεις του με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα.
0 ... ολοστρόγγυλο και αυτό που θα πάρει η Μπάρτσα, τώρα που οδεύει προς την έξοδο.

πηγή: sday.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: