Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

"Δεν ξαναπληρώνονται, αν δεν είναι πρώτοι!"

Η Νίκη Βόλου δεν έχει καταφέρει να ανέβει στην κορυφή της βαθμολογίας στoν 2ο όμιλο της F. League 2, με τον Γιώργο Δαλούκα να προειδοποεί τους παίκτες ότι δεν θα ξαναδούν το χρώμα του χρήματος μέχρι να είναι πρώτοι!
"Δεν ξαναπληρώνονται, αν δεν είναι πρώτοι!"
Ο πρώην διαιτητής και νυν μεγαλομέτοχος της Νίκης, μιλώντας στο ραδιόφωνο «Blue Star FM», είπε συγκεκριμένα:
«Σε προηγούμενη ομιλία μου στους παίκτες είπα ότι αν δεν ανεβούν στην πρώτη θέση, δεν πρόκειται να ξαναπληρωθούν. Πρέπει και ο ποδοσφαιριστής να αμείβεται ανάλογα με το τι προσφέρει. Είναι η πρώτη χρονιά που οι ομάδες δεν έχουν πάρει επιχορηγήσεις.
Πρέπει να σταθούμε δίπλα στην ομάδα. Αν πιστεύουν ότι το πρόβλημα είναι ο Δαλούκας, πρέπει να το πουν. Μετά λύπης μου δεν είναι ο Δαλούκας. Δηλαδή το πρόβλημα της Νίκης είναι το τελευταίο ενάμιση μήνα; Δε θέλω να κάνω κριτική στους παλιότερους. Όλοι έχουν προσφέρει και όλοι έχουν κάνει λάθη. Σκοπός είναι να ανέβουμε κατηγορία. Είναι φέτος μια τεράστια ευκαιρία.
Ο προπονητής θα έρθει αύριο και θα έχουμε μία κουβέντα. Μίλησα και με τους παίκτες. Θα ερχόμουν και αν ήμουν μακριά. Σε αντίθεση με κάποιους άλλους εγώ την ομάδα τη βλέπω σαν την οικογένειά μου. Έχω δέσιμο μ’ αυτά τα παιδιά. Κάποιοι είπαν ότι τα παιδιά δεν ήρθαν προς το μέρος μου να πανηγυρίσουν. Όμως τα παιδιά ήρθαν.
Απλώς οι ρόλοι πρέπει να γίνουν λίγο πιο διακριτοί. Προβλήματα έχουμε γενικότερα στην Ελλάδα. Ούτε εμείς θα λύσουμε το οικονομικό πρόβλημα ετών που υπάρχει στη Νίκη ούτε οι ποδοσφαιριστές το δικό τους οικονομικό πρόβλημα. Κάνουμε τεράστια προσπάθεια. Τρέχουμε από το πρωί μέχρι το βράδυ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: