Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Τριάδα-φωτιά!!

Τριάδα-φωτιά
Τα 85 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις έφτασε η τριάδα Κριστιάνο Ρονάλντο-Καρίμ Μπενζεμά-Γκονσάλο Ιγκουαΐν για λογαριασμό της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός με τα δύο που πέτυχε σε βάρος της ΤΣΣΚΑ Μόσχας (4-1) έφτασε τα 42 σε 39 ματς σε όλες τις διοργανώσεις, μόλις 12 λιγότερα σε σχέση με πέρυσι. Έχει σημειώσει 32 σε 26 εμφανίσεις στο πρωτάθλημα (πέρυσι κατέκτησε το Χρυσό Παπούτσι με 41), 6 σε ισάριθμες συμμετοχές στο Champions League, τρία σε πέντε ματς Κυπέλλου και ένα στα δύο παιχνίδια του Σούπερ Καπ.

Ο Καρίμ Μπενζεμά είναι δεύτερο «βιολί» στην επίθεση των Μαδριλένων. Ο Γάλλος φορ μετρά 22 γκολ σε 37 παιχνίδια. Έχει σκοράρει 13 φορές σε 22 παιχνίδια πρωταθλήματος, 5 σε 8 αγώνες του Champions League, 3 σε 5 ματς Κυπέλλου, ενώ πέτυχε ένα τέρμα στις δύο αναμετρήσεις του Σούπερ Καπ.

Ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν σκόραρε χθες σε τρίτο συνεχές παιχνίδι. Ο Αργεντινός άσος ανέβασε το λογαριασμό του στα 21 σε 39 αγώνες. Έχει 17 γκολ σε 24 αγώνες στην Primera Division, 3 σε 8 ματς του Champions League, σκόραρε μία φορά σε πέντε αγώνες Κυπέλλου και δεν βρήκε δίχτυα στα δύο ματς του Σούπερ Καπ.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: