Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Παράσχος: «Δεν είναι δυνατόν...»

Παράσχος: «Δεν είναι δυνατόν...»
Στην ατυχία που συνόδευσε τις τελικές προσπάθειες των ποδοσφαιριστών του Λεβαδειακού, στο ισόπαλο (1-1) παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, στάθηκε ο τεχνικός των Βοιωτών, Γιώργος Παράσχος.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Παράσχου στην συνέντευξη Τύπου:

«Δυστυχώς για μία ακόμα αγωνιστική μας ήρθαν όλα ανάποδα. Παρότι προηγηθήκαμε σε δύσκολο αγωνιστικό χώρο, απ' έξω μπορεί να φαινόταν καλός, αλλά μέσα είχε ιδιαίτερα προβλήματα, είχαμε την τύχη να προηγηθούμε στο α' ημίχρονο.

Από εκεί και πέρα στο β' μέρος κρατούσαμε με χαρακτηριστική άνεση το αποτέλεσμα. Τίποτα δεν έδειχνε ότι θα μπορούσαμε να ισοφαριστούμε. Και δυστυχώς σε μία φάση, χωρίς ο αντίπαλος να μας κάνει σε όλο το 90λεπτο σπουδαία ευκαιρία, έκανε αυτό το γκολ που ξεκίνησε από μία λάθος πάσα. Από τη στιγμή που δεν κάναμε το 2-0, θα πηγαίναμε σε αγχωτικό ματς, αλλά η ατυχία συνεχίστηκε και δεν πήραμε βαθμολογική ανάσα να φύγει το άγχος πάνω από την ομάδα. Τι να κάνουμε, συνεχίζουμε».

Για το ότι η ομάδα του δεν πίεσε στην επανάληψη: «Εσείς τι λέτε, είναι δυνατόν να έχουμε μεγάλη διάρκεια στο παιχνίδι μας; Όταν παίζουμε τόσα ματς σε μικρό χρονικό διάστημα και παίζουν τα ίδια παιδιά μπορούν να βγάλουν 90λεπτο σε φουλ ρυθμό; Μπορούν να πρεσάρουν, να τρέχουν παντού; Είδατε ιδιαίτερη πίεση από τον αντίπαλο; Είδατε ευκαιρίες; Εγώ δεν είδα. Δεν είναι δυνατόν να χάνουμε δοκάρια, να μην μπορούμε να βάλουμε την μπάλα από τα 5 μέτρα μέσα. Τι να πω»;

Δεν υπάρχουν σχόλια: