Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Τσακμακίδης: «Τα λάθη αυτά, δεν είναι ανθρώπινα...»!

Την δική του άποψη αναφορικά με τα όσα διαδραματίστηκαν το απόγευμα της Τετάρτης στο “AEL FC Arena” εξέφρασε μέσω του «Αθλητικού Metropolis» ο Γενικός Αρχηγός της Λάρισας, Δημήτρης Τσακμακίδης.

«Όλος ο κόσμος είδε το συγκεκριμένο παιχνίδι. Ο κ. Πηλαδάκης ποτέ αυτά τα χρόνια που ασχολείται με τον χώρο του ποδοσφαίρου δεν λειτουργεί αδικαιολόγητα. Κανένας δεν μπορεί να δεχτεί πλέον ότι οι συγκεκριμένες διαιτητικές αποφάσεις ήταν ανθρώπινο λάθος.
Για τον κόσμο της Λάρισας… δεν ήταν κάτι νέο. Από πέρυσι κρατάει αυτή η αντιμετώπιση. Και φέτος υπάρχουν περιπτώσεις διαιτητών των οποίων τα λάθη δεν είναι ανθρώπινα και κάπως έτσι ο θυμός του κόσμου δεν μπορεί να ελεγχθεί», είπε στο ξεκίνημα των δηλώσεών του ο κ. Τσακμακίδης, για να προσθέσει:

«Δεν μιλάμε για ένα λάθος που συνέβη και είναι από αυτό που το χαρακτηρίζουμε ανθρώπινο λάθος, γιατί μερικές φορές όντως πρόκειται για τέτοιο. Όταν όμως κάτι γίνεται κατ? εξακολούθηση δεν μπορούμε να το δικαιολογήσουμε», ενώ για την τοποθέτηση του Πέτρου Θεοδωρίδη λίγες ώρες νωρίτερα στο «Αθλητικό Metropolis» http://www.metrosport.gr/articles_det.asp?artid=23562 υποστήριξε πως:

«Ή ήταν σε άλλο γήπεδο ή δεν θέλει να πει την αλήθεια. Στο πρώτο λάθος, που πρόκειται για παγκόσμια πρωτοτυπία το να δίνεις οφ σάιντ από πλάγιο, ο παίκτης μας είναι σε καταφανέστατη θέση για γκολ και η μπάλα δεν πάει άουτ, όπως ο κ. Θεοδωρίδης θέλει να βλέπει», ενώ για την φιλοξενία: «Στον πρώτο γύρο δεν ήταν όπως τα λέει ο κ. Θεοδωρίδης η συμπεριφορά των Σερραίων. Δεν έχουμε κακή πρόθεση με τις Σέρρες. Δεν ισχύουν αυτά τα οποία ακούστηκαν. Όταν οι αποφάσεις του διαιτητή μας στερούν ένα γκολ το οποίο αλλάζει όλη την εικόνα του αγώνα, δεν μπορούμε να μιλάμε για ένα απλό λάθος. Θα άλλαζε όλη η τακτική και όλο το παιχνίδι. Σε καίρια χρονικά σημεία αγώνων και σε σημαντικά μας οι αποφάσεις για την Λάρισα επηρέασαν αποτελέσματα. Και το μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζουμε σαν ομάδα είναι μία απόδειξη από την ένταση του κ. Πηλαδάκη. Όλο αυτό έχει αντίκτυπο στην ψυχολογία του προέδρου. Ένας ήρεμος άνθρωπος αγανάκτησε. Έφτασε στο αμήν».
Καταλήγοντας, ο κ. Τσακμακίδης είπε: «Η ΑΕΛ δεν θέλει κανέναν απέναντί της. Θέλουμε όλοι να είμαστε στην ίδια φιλοσοφία. Όταν όμως ο κ. Θεοδωρίδης βγαίνει και λέει ότι ?ενδεχομένως καλώς να ρίξανε την ΑΕΛ το καλοκαίρι? , τότε αυτός ο άνθρωπος δεν θέλει να έχει καλές σχέσεις».




πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: