Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

«Απαράδεκτο να μην πληρώνουν τα χρέη τους»!

«Πυρ και μανία» είναι ο Στέλιος Ηλιάδης. Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ηρακλή και νυν της Κέρκυρας κατέθεσε αγωγή κατά των φυσικών προσώπων, που διοίκησαν την ΠΑΕ Ηρακλής τα τελευταία χρόνια. Κάτι που μεταφέρθηκε εξάλλου μέσω του χθεσινού φύλλου. Στο σημερινό φύλλο, δίνουμε όμως και συνέχεια. Ο Ηλιάδης είναι «έξω φρενών» τόσο με την Πολιτεία, όσο και με τους ανθρώπους, που διοίκησαν την ΠΑΕ τα τελευταία χρόνια.

«Το κράτος δεν μας προστατεύει»

Το «Μ» επικοινώνησε με τον Στέλιο Ηλιάδη, προκειμένου να καταθέσει την άποψη του για το όλο θέμα και την ενέργεια της αγωγής. «Ζητάω το αυτονόητο, τα λεφτά που δούλεψα. Είναι απαράδεκτο αυτοί που ρίχνουν τις ομάδες, να μην πληρώνουν τα χρέη τους. Δεν είναι δυνατόν να ?παίζουν? ούτε με τους παίκτες, ούτε με τους υπαλλήλους, αλλά ούτε με τον κόσμο και σε αυτό ευθύνεται αποκλειστικά η Πολιτεία. Το κράτος δεν μας προστατεύει. Μας ρώτησε εμάς κανείς; Ή τους υπαλλήλους; Μόνο στην Ελλάδα γίνονται αυτά. Είναι απίθανο. Τι να πω, ειλικρινά... Χάνουμε τη δουλειά μας και δεν παίρνουμε ούτε τα λεφτά που δουλέψαμε. Ναι, υπάρχουν περικοπές παντού. Φυσικά και σε μας... Αλλά το θέμα είναι ότι κανείς απ? αυτούς όλους δε νοιάζεται. Κι εμείς έχουμε συμβόλαια, αλλά οι υπάλληλοι;», αναρωτήθηκε εύλογα ο πρώην παίκτης του Ηρακλή.

«Προλαβαίνουμε την άνοδο...»

Η συζήτηση πήγε φυσικά και στον Ηρακλή. Είναι εντυπωσιακό το γεγονός ότι ο Ηλιάδης χρησιμοποιεί πρώτο πληθυντικό και όχι τρίτο. Ο πρώην μέσος του Ημίθεου και νυν της Κέρκυρας ήταν πραγματικά ?χείμαρρος?: «Προλαβαίνουμε την άνοδο. Είναι δύσκολο, με την έννοια, ότι η ομάδα έχει μείνει πίσω, έχει χάσει βαθμούς που δεν έπρεπε, αλλά πιστεύω τελικά ότι μπορεί να τα καταφέρει. Το δίκαιο αυτό θα είναι, εξάλλου...», δηλώνει κατηγορηματικά ο Στέλιος Ηλιάδης και συνεχίζει. «Όλοι ευχόμαστε να επιστρέψει εκεί που του αξίζει ο Ηρακλής. Εκεί που δικαιούται να βρίσκεται. Να πάει ?τρένο? και να επιστρέψει Σούπερ Λίγκα. Μακάρι να ανέβει γρήγορα. Μη ξεχνάτε, ότι ο Ηρακλής ουδέποτε έπεσε αγωνιστικά. Αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάει κανείς. Εκεί βρήκε το κράτος και οι φορείς για να εξαντλήσουν την ασυτηρότητα τους. Τι να λέμε τώρα; Έγιναν απίστευτα πράγματα. Αμαρτία...». Ρωτήθηκε στη συνέχεια πώς είδε τη συμφωνία με την ΑΕΠ και απαντάει. «Συμφωνώ φυσικά γιατί είναι κρίμα για τον κόσμο να περιμένει τόσα χρόνια. Είναι κρίμα όμως και για τους παίκτες, αλλά και τους υπαλλήλους. Χάθηκαν λεφτά, έχουν χαθεί λεφτά. Είναι κρίμα ακόμη και για σας, τους δημοσιογράφους... Γι? αυτό λέω επίσης ότι η Πολιτεία επέτρεψε να συμβούν πράγματα, που δεν έπρεπε να συμβούν. Πρέπει να πληρώσουν οι υπεύθυνοι», υπογραμμίζει με νόημα ο Ηλιάδης.

«Ήρθε για να ρίξει την ομάδα»

Με αφορμή τη συζήτηση για τον ίδιο, η κουβέντα πήγε και στον Ανδρέα Παντελή. Ήταν ο τελευταίος, από τους... διοικούντες της ΠΑΕ: «Είμαι καλά τώρα. Δεν μπορούσα να παίξω μέχρι τον Ιανουάριο. Είχα και μία θλάση αργότερα, αλλά τώρα είμαι πολύ καλά. Δυστυχώς, όμως, με αυτά που έγιναν το καλοκαίρι, χάθηκε χρόνος. Ο Παντελή είναι ξεκάθαρο ότι μας κορόιδεψε. Θα μπορούσε η ομάδα να παίξει Β? εθνική. Είχαν μείνει 6-7 παίκτες, που είχαν εμπειρία από την Α? εθνική. Είχε πει ότι θα έμενε και στη Β? εθνική. Ο κύριος ήταν εντεταλμένος. Ήρθε για να μας ρίξει. Εκεί καταλήγω. Υπήρξε ανοχή προς το πρόσωπο του», καταλήγει ο Στέλιος Ηλιάδης μέσω του «Μ».


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: