Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

«Στο λεξιλόγιο της ΑΕΚ δεν υπάρχει υποβιβασμός»!!

«Στο λεξιλόγιο της ΑΕΚ δεν υπάρχει υποβιβασμός»!
Κάλεσμα στον κόσμο της ΑΕΚ να σημάνει απαγορευτικό στα σενάρια υποβιβασμού και διάλυσης απευθύνουν οι παλαίμαχοι του συλλόγου!

Οι παλιές δόξες της «Ένωσης» τονίζουν ότι οι φίλοι της ΑΕΚ δεν πρέπει να περιμένουν κανένα Μεσσία και δίνοντας από το υστέρημά τους να βγάλουν την ιστορικότερη ομάδα της Ελλάδας «από την εντατική».

Πριν απευθύνουν έκκληση, λοιπόν, «πάμε να σώσουμε την αγάπη μας», ξεκαθαρίζουν πως «στο λεξιλόγιο μας δεν υπάρχει υποβιβασμός.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των παλαιμάχων

«Ο χρόνος που έχει απομείνει για τη σωτηρία της ομάδας μας είναι ελάχιστος και πολύτιμος! Δεν πρέπει να χαθεί πλέον ούτε λεπτό! Δεν πρέπει να αναλωθούμε σε άλλα σενάρια διάσωσης! Η ΑΕΚ είναι πλέον μόνη της και αβοήθητη από μετόχους και επίδοξους επενδυτές! Ο μόνος που έχει απομείνει κοντά στην ομάδα είναι ο κόσμος της ΑΕΚ και μόνο αυτός μπορεί να της δώσει το φιλί της ζωής!

Δεν πρόκειται να περιμένουμε κανέναν Μεσσία! Ως Παλαίμαχοι Ποδοσφαιριστές της Ένωσης δηλώνουμε ότι θα βοηθήσουμε και εμείς από το υστέρημα μας την προσπάθεια που γίνεται! Καλούμε τους Ενωσίτες, όσοι μπορούν και έχουν τη δυνατότητα, να πράξουν αναλόγως.

Αδέλφια μας, όλοι εμείς είμαστε πλέον ο μοναδικός αιμοδότης του ιστορικότερου συλλόγου της Ελλάδας. Εμείς πρέπει να βγάλουμε την ΑΕΚ από την… εντατική! Μπορούμε. Πάμε για να σώσουμε την αγάπη μας!

ΥΓ: Δεν υπάρχει στο λεξιλόγιό μας η λέξη υποβιβασμός»
.

Δεν υπάρχουν σχόλια: