Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Πανόπουλος: «Θα γίνουν περικοπές στην Ξάνθη»

Πανόπουλος: «Θα γίνουν περικοπές στην Ξάνθη»
Περικοπές του μπάτζετ προανήγγειλε στην Skoda Ξάνθη ενόψει του καλοκαιριού ο Χρήστος Πανόπουλος στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6. Ο ισχυρός άνδρας της ακριτικής ομάδας τόνισε πως επειδή θέλει να έχει μια καθαρή ομάδα σε όλους τους τομείς θα πρέπει να πάρει δραστικά οικονομικά μέτρα ενώ εξέφρασε την στήριξη του στην ΑΕΛ και τον Κώστα Πηλαδάκη σχολιάζοντας όσα συνέβησαν στο χθεσινό ματς της Λάρισας με τον Πανσερραϊκό.

Αναλυτικά όσα είπε ο Χρήστος Πανόπουλος στον πρώτο αθλητικό σταθμό της χώρας:

«Ειδικά μετά από ότι έγινε χθες στην Λάρισα, δεν είμαι ικανοποιημένος από όσα γίνονται στο ποδόσφαιρο. Είμαι απογοητευμένος και έχω σκεφτεί πολλές φορές να αποχωρήσω από τον χώρο. Αλλά πρέπει να κοιτάμε και την επόμενη μέρα γιατί βλέπουμε και τώρα τι γίνεται με την περίπτωση του Παναθηναϊκού και με τον κύριο Βαρδινογιάννη.

Με προβληματίζει η εικόνα της ομάδας στα τελευταία επτά ματς. Η ομάδα έπαιζε καλά και έπαιζε επιθετικό ποδόσφαιρο. Πιστεύω πως θα το γυρίσουν οι παίκτες. Μπορεί να βγήκαμε από τους στόχους μας αλλά τι να κάνουμε, αυτά γίνονται στο ποδόσφαιρο.

Θεωρώ πως το 2013 θα είναι χειρότερο από το 2012 όσον αφορά την οικονομική κατάσταση και το ποδόσφαιρο δεν μπορεί να το αποφύγει. Αναφορικά με την Ξάνθη, θα γίνουν μεγάλες περικοπές έτσι ώστε να αντέξουμε. Εμείς δεν θέλουμε να χρωστάμε. Απαράβατος όρος για μένα είναι η εταιρεία να είναι καθαρή. Τώρα αν είναι καθαρή και μετέχει στην Σουπερλίγκα καλώς.

Έτσι όπως είναι τα πράγματα δεν έχουμε κοστολογήσει τους παίκτες μας. Υπάρχει κόσμος που ενδιαφέρεται για κάποιους ποδοσφαιριστές μας αλλά δεν έχουμε συζητήσει κάτι ακόμα επίσημα. Θα δούμε πως θα πάνε τα πράγματα το καλοκαίρι και εμείς αναλόγως θα πράξουμε

Πιστεύω πως με τον ΟΠΑΠ η κατάσταση είναι δούναι και λαβείν. Όλες οι ομάδες συμμετέχουν στα παιχνίδια του ΟΠΑΠ και πρέπει να υπάρχει ένα αντίτιμο γι αυτό. Από την μεριά της, η Πολιτεία έχει μια στάση του στυλ περίμενε. Αυτόματα δημιουργείται πρόβλημα στην εταιρεία και το μεταφέρει στους εργαζόμενους. Πρέπει να υπάρχει σε όλες τις περιπτώσεις μία ισονομία.

Μου έκανε κακή εντύπωση η χθεσινή διαιτησία στην ΑΕΛ. Τώρα θα πάνε να τιμωρήσουν την Λάρισα επειδή ο Πηλαδάκης ήταν έξαλλος αλλά όλα αυτά που έγιναν ήταν γελοία. Αυτό που πάντα συμβαίνει στην χώρα μας είναι πως κάνουν focus σε έναν που έχει πρόβλημα για να τον εξαφανίσουν. Μπορεί το εγχείρημα ενός επιχειρηματία να μην πήγε καλά αλλά πρέπει να διαλύσουμε την Λάρισα.; Αξίζει μια τέτοια ομάδα με τόσο κόσμο να έχει τέτοια συμπεριφορά; Γιατί εδώ μιλάμε για απαξίωση!».

Δεν υπάρχουν σχόλια: