Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Φέργκιουσον: «Θα έχουμε καλύτερη απόδοση»

Φέργκιουσον: «Θα έχουμε καλύτερη απόδοση»
Την πεποίθησή του πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα έχει καλύτερη απόδοση από ότι στον πρώτο αγώνα, κόντρα στην Μπιλμπάο, για τη φάση των «16» του Europa League, εξέφρασε ο Άλεξ Φέργκιουσον.

Ο Σκοτσέζος τεχνικός χαρακτήρισε εντυπωσιακή την εμφάνιση των Βάσκων, ενώ αναφέρθηκε και στις αρκετές απουσίες της ομάδας του.

«Την προηγούμενη εβδομάδα είδαμε μία ομάδα με προοπτική να τα πάει πάρα πολύ καλά. Η απόδοσή τους ήταν εξαιρετική, όπως και η ενέργεια τους. Είχαν τα υψηλότερα στατιστικά, όσον αφορά στις αποστάσεις που έτρεξαν, από οποιαδήποτε ομάδα που έχει περάσει από το Ολντ Τράφορντ τα τελευταία δέκα χρόνια.

Είχαν το κίνητρο για να το κάνουν αυτό. Θα δούμε αν θα καταφέρουν να έχουν την ίδια απόδοση εφτά ημέρες μετά
», ήταν τα λόγια του Σκοτσέζου τεχνικού, ο οποίος στη συνέχεια συμπλήρωσε.

«Σε αυτή τη φάση, περιμένουμε να παίρνουμε τις νίκες σε κάθε παιχνίδι και αυτό είναι που και εγώ περιμένω και είμαι σίγουρος πως η απόδοσή μας θα είναι πολύ καλύτερη από αυτή που είχαμε στο Ολντ Τράφορντ», ανέφερε ο Φέργκιουσον, ο οποίος τόνισε πως η ομάδα του έχει διαχειριστεί καλά τις αρκετές απουσίες που έχει αντιμετωπίσει.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» ταξίδεψαν στη Βασκονία, χωρίς τους Άντερσον, Νάνι και Τζόουνς, με σκοπό να ανατρέψουν το εις βάρος τους 3-2 της πρώτης αναμέτρησης.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: