Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Μέχρι… σεντόνι θα σε βάλει να κουνήσεις!

Μέχρι… σεντόνι θα σε βάλει να κουνήσεις!
Με τέτοιον Μήτρογλου όλα τα όνειρα επιτρέπονται!

Ακόμα και σε βράδυ που ήταν… άστοχος, ο Έλληνας επιθετικός συνέχισε να κουβαλά στις πλάτες του τον Ατρόμητο!

Το 13ο γκολ του «πιστολέρο» έδωσε την πέμπτη συνεχόμενη νίκη στους Περιστεριώτες (1-0 τη Δόξα Δράμας) και τους έστειλε πλέον στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.



Σιγά το… κουίζ!

Με χρονοκαθυστέρηση -και κάποια ψήγματα υπεροψίας- μπήκε στο παιχνίδι ο Ατρόμητος. Χρειάστηκε να του υπενθυμίσει, λοιπόν, η Δόξα πόσο μπελάς μπορεί να γίνει (με το καλό σουτ του Κοβάσεβιτς στο πρώτο λεπτό και τη δυνατή κεφαλιά του ίδιου που απέκρουσε εν πτήσει ο Ράντμαν) για να συνειδητοποιήσει ότι θα χρειαστεί να «ματώσει» αν θέλει να πάρει τη νίκη.

Ο Σφακιανάκης, βέβαια το είχε συνειδητοποιήσει… από πιο πριν, αλλά το καλό σουτ είχε φύγει άουτ και το γκολ που πέτυχε (σωστά) δεν μέτρησε ως οφσάιντ. Κι αφού ο Ατρόμητος κατάφερε να πάρει τα πάνω του, ποιος άλλος θα ήταν αρμόδιος για να εξαργυρώσει την υπεροχή του; Δεν το κατάφερε, λοιπόν, την πρώτη (όταν άνοιξε το κοντρόλ προ του Δαύκου) αλλά τη δεύτερη ο Μήτρογλου δεν θα μπορούσε να μην… ξετυλίξει την κάθετη-δώρο του Μπρίτο.

Κι όταν τα χάνει… πάλι δεν χάνει!

Την ίδια φιλότιμη διάθεση που την έκανε απειλητική στο πρώτο μέρος επιστράτευσε και στο δεύτερο η Δόξα. Αφού, λοιπόν, ο Μήτρογλου απέδειξε ότι… γίνεται να χάσει και γκολ (κακό κοντρόλ ενώ έβγαινε μόνος και βολέ πάνω από το δοκάρι) οι γηπεδούχοι απέδειξαν πως μπορούν ανά πάσα στιγμή να γίνουν επικίνδυνοι (όσο και το πλασέ του Κυβελίδη που «έγλειψε» το δοκάρι).

Παρά τα μέτρα που κέρδισαν ωστόσο σταδιακά, οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να τιμωρήσουν την ανεξήγητα μαζική οπισθοχώρηση του Ατρομήτου. Διότι η ομάδα του Δώνη δεν κατάφερε μονάχα να προστατέψει μέχρι τέλους το υπέρ της σκορ. Αλλά ο άνθρωπος που της έδωσε (και αυτή) τη νίκη θα μπορούσε να δώσει ακόμα περισσότερο στιλ, αν δεν αποτύγχανε -σίγουρα για πρώτη φορά φέτος- σε δεύτερο συνεχόμενο τετ α τετ.






ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Μάκης Κατσαβάκης): Δαύκος, Τριποτσέρης, Ρούτσης, Αγτζίδης, Κοβάσεβιτς (60’ Κουμπρόγλου), Σικαλιάς, Παπαδόπουλος (66’ Καπέλ), Ψυχογιός (46’ Ουέλινγκτον), Αμπουμπακάρι, Κυβελίδης, Στεργιανός

Στον πάγκο έμειναν οι: Τσιμπλίδης, Λεάντρο, Κατσικογιάννης

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γιώργος Δώνης): Ράντμαν, Σκόνδρας, Οικονόμου, Τόμας, Φυτανίδης, Επστάιν (83’ Ιγκλέσιας), Μπρίτο (76’ Τάτος), Καραγκούνης, Σφακιανάκης, Δημούτσος, Μήτρογλου (79’ Αναστασάκος)

Στον πάγκο έμειναν οι: Καραγκιολίδης, Νάστος, Ζουέλα, Πίτου

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μήτσιος (Ηπείρου)
ΒΟΗΘΟΙ: Μαγιάνης (Άρτας), Κωσταράς (Αιτ/νίας)

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: