Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Μεταμόσχευση ήπατος σε Αμπιντάλ!!

Μεταμόσχευση ήπατος σε Αμπιντάλ
Σε μεταμόσχευση ήπατος θα υποβληθεί στο εγγύς μέλλον ο Ερίκ Αμπιντάλ. Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από την Μπαρτσελόνα, η λύση αυτή προκρίθηκε για τον Γάλλο αριστερό μπακ για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα που είχε παρουσιαστεί πέρυσι.

Υπενθυμίζεται πως ο 32χρονος άσος είχε υποβληθεί σε επέμβαση αφαίρεσης όγκου στις 17/3/2011, αλλά επέστρεψε σε χρόνο ρεκόρ (μέσα σε έξι εβδομάδες) στα γήπεδα και αγωνίστηκε στα τελευταία παιχνίδια των Καταλανών στην πορεία προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος και του Champions League.

Η επίσημη ανακοίνωση του ιατρικού τιμ της Μπαρτσελόνα αναφέρει: «Τις προσεχείς εβδομάδες, ο Ερίκ Αμπιντάλ θα υποβληθεί σε μεταμόσχευση ήπατος, ως αποτέλεσμα της προόδου της ασθένειάς του στο συγκεκριμένο όργανο. Η μεταμόσχευση υπήρξε πιθανότητα από την αρχή της θεραπείας του πέρυσι. Κατόπιν επιθυμίας του ποδοσφαιριστή, ο σύλλογος ζητεί να σεβαστείτε την ιδιωτική ζωή του».

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει σαφές πότε θα γίνει η επέμβαση και πότε θα είναι σε θέση να επιστρέψει στα γήπεδα ο Αμπιντάλ. Σημειώνεται πως ήδη το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή έχει ανανεωθεί μέχρι το 2013, ενώ στη νέα συμφωνία των δύο πλευρών υπάρχει οψιόν ανανέωσης μέχρι το 2014 κι εν συνεχεία το 2015. Φέτος ο Αμπιντάλ είχε 36 συμμετοχές και 1 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις με τους «μπλαουγκράνα».

"Άσχημα νέα. Όμως, ευχαριστώ για την ενθάρρυνση σας, ευχαριστώ για όλα τα μηνύματα συμπαράστασης. Αυτό με κάνει δυνατότερο, θα επιστρέψω!", έγραψε ο Αμπιντάλ στο twitter του.



πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: