Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

«Μπορεί η Γιουνάιτεντ»

«Μπορεί η Γιουνάιτεντ»
Την πεποίθησή πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπορεί να πάρει τη νίκη και την πρόκριση στο ματς απέναντι στην Αθλέτικ Μπιλμπάο, αν παρουσιάσει τον «καλό» της εαυτό εξέφρασε ο Γουέιν Ρούνεϊ.

« Πρέπει να είμαστε άνετοι. Προφανώς οι παίκτες της Μπιλμπάο έπαιξαν σπουδαίο ποδόσφαιρο στο Ολντ Τράφορντ και άξιζαν τη νίκη. Η σημερινή εμφάνισή μας πρέπει να είναι πολύ καλύτερη από την προηγούμενη. Εκείνο το βράδυ απογοητεύσαμε τους εαυτούς μας» ήταν τα λόγια του Άγγλου επιθετικού, αναφερόμενος στην ήττα της ομάδας του με σκορ 3-2 στο πλαίσιο του πρώτου γύρου.

Στην αποψινή ρεβάνς στο «Σαν Μαμές» εάν το πρώτο γκολ της αναμέτρησης είναι υπέρ της ισπανικής ομάδας, οι «κόκκινοι διάβολοι» θα χρειαστεί να πετύχουν 3 τέρματα προκειμένου να «κλειδώσουν» την πρόκριση.

« Η Μάντσεστερ έχει τη δυνατότητα να τα καταφέρει. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι ,αλλά έχουμε την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται και έχουμε πίστη στην ομάδα μας ότι μπορεί να κερδίσει» είπε ο Ρούνεϊ ο οποίος έχει πετύχει 9 γκολ στα τελευταία 6 παιχνίδια.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: