Σάββατο 11 Ιουλίου 2015

«Πόρτα» σε Ρεάλ από Εσπανιόλ για Κασίγια!!

Με την υπόθεση του Νταβίντ Ντε Χέα να έχει «κολλήσει» λόγω των απαιτήσεων της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Ρεάλ στρέφεται στην περίπτωση του Κίκο Κασίγια.

«Πόρτα» σε Ρεάλ από Εσπανιόλ για Κασίγια
Δεδομένη θεωρούσαν στη Ρεάλ Μαδρίτης τη μεταγραφή του Νταβίντ Ντε Χέα από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ώστε να αποτελέσει τον διάδοχο του Ίκερ Κασίγιας, αλλά οι οικονομικές απαιτήσεις του αγγλικού συλλόγου αναγκάζει τη «βασίλισσα» να στραφεί σε άλλες περίπτωσεις.

Η επικρατέστερη είναι του άσου της Εσπανιόλ και εσχάτως διεθνή με την Ισπανία, Κίκο Κασίγια που πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με τους Καταλανούς τα τελευταία χρόνια.

Τα δικαιώματα του τερματοφύλακα μοιράζονται Ρεάλ Μαδρίτης και Εσπανιόλ, ενώ η ρήτρα του αγγίζει τα 10 εκατ. ευρώ για τους Μαδριλένους.

Τις τελευταίες ώρες η υπόθεση έχει προχωρήσει σε πολύ μεγάλο βαθμό, με τη Ρεάλ να καταθέτει επίσημη πρόταση 4 εκατ. ευρώ, προσφορά που απορρίφθηκε με συνοπτικές διαδικασίες.

«Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν διαπραγματεύσεις. Απορρίψαμε την προσφορά», ήταν η απάντηση του προέδρου της Εσπανιόλ, Ζοάν Κολέ σε σχετική ερώτηση και μένει να φανεί αν οι «μερένχες» επιστρέψουν με βελτιωμένη πρόταση. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: