Σάββατο 11 Ιουλίου 2015

«Κάνουν καλή δουλειά στον Παναθηναϊκό»


Υπήρξε τεράστιος ποδοσφαιριστής.Τώρα είναι διευθυντής ποδοσφαίρου στον μεγάλο Άγιαξ.Ο Μαρκ Όφερμαρς μίλησε στη Web TV για τον Παναθηναϊκό, τον «Αίαντα» και την πιθανή τους συνάντηση στα προκριματικά.

«Κάνουν καλή δουλειά στον Παναθηναϊκό»

Ο θρύλος του «Αίαντα» μίλησε στη Web TV και τον Νίκο Παγκάκη στο περιθώριο της φιλικής αναμέτρησης της ομάδας του με τον Παναθηναϊκό (2-0).



«Νομίζω έγινε ένα καλό ματς. Ο Παναθηναϊκός είναι καλή ομάδα. Έπαιξαν και οι δυο αντίπαλοι καλό ποδόσφαιρο. Ήταν από τα πρώτα παιχνίδια, οπότε δεν ήταν τόσο δυναμικό και δυνατό. Νομίζω ήταν ένα καλό τεστ μέσα σε εξαιρετική ατμόσφαιρα, 6.000 ήταν στο γήπεδο. Έτσι νομίζω πως όλοι είναι ευχαριστημένοι, ήταν μια καλή ημέρα», ανέφερε.

«Δεν νομίζω πως οι δυο ομάδες έχουν ίδιο στυλ. Έχουν παίκτες μπροστά με αρκετή ταχύτητα. Ο Παναθηναϊκός δεν τα πήγε τόσο καλά τη σεζόν που έφυγε. Μην ξεχνάτε πως πριν από τρία χρόνια ο Παναθηναϊκός βρισκόταν χαμηλά... Τώρα έχει καλά στοιχεία. Νομίζω πως κάνουν καλή δουλειά», πρόσθεσε.

Μιλώντας εκτενέστερα για το ματς, είπε: «Ήταν καλό ματς, υψηλού επιπέδου. Δεν μας δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες, ούτε εμείς από την πλευρά μας φτιάξαμε πολλές ευκαιρίες. Είναι η αρχή της αγωνιστικής σεζόν. Ο καθένας χρειάζεται χρόνο. Εμείς χρησιμοποιήσαμε δυο ενδεκάδες σήμερα. Ακόμη και οι δεύτερες επιλογές συμπεριλαμβάνουν καλούς ποδοσφαιριστές. Έχουμε χάσει και τρεις παίκτες. Νομίζω πως όταν όλοι επιστρέψουν θα έχουμε μια καλή ομάδα».

Τέλος, έδειξε να μην επιθυμεί συνάντηση των δύο ομάδων στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League. «Ελπίζω να μην παίξουμε κόντρα στον Παναθηναϊκό. Όπως είπα, είναι αρκετά νωρίς τόσο για τον Άγιαξ, όσο και τον Παναθηναϊκό, καλούνται και οι δυο ομάδες να αγωνιστούν πρόωρα στα προκριματικά του Champions League, τους πρώτους αγώνες. Τους εύχομαι καλή τύχη». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: