Σάββατο 11 Ιουλίου 2015

Το πλάνο του Ζέεφελντ!!


Φουλ ασκησιολόγια φυσικής κατάστασης, σταδιακή ένταξη τακτικής και μίνι «τσεκάρισμα» των νέων εντάσσονται στο πλάνο του Μάρκο Σίλβα κατά την παραμονή του Ολυμπιακού στο Ζέεφελντ.

Το πλάνο του Ζέεφελντ
Δεν είχε σήμερα προπόνηση για τους νταμπλούχους, καθώς ο Σίλβα προτίμησε να ξεκουράσει τους παίκτες και να τους αφήσει να χαλαρώσουν για λίγο. Σκέφτηκε πολύ σοβαρά το γεγονός ότι όλη την εβδομάδα τράβηξαν μεγάλο λούκι με τα εργομετρικά.

Αποστολή στο Ζέεφελντ: Αλέξανδρος Βιρβίλης

Συν τοις άλλοις προηγήθηκε σήμερα και ένα πολύωρο ταξίδι και τους… έσπρωξε κατευθείαν στα κρεβάτια τους. Από αύριο αρχίζουν τα μεγάλα ζόρια. Το πρωί στις 11.00 θα γίνει η πρώτη προπόνηση επί αυστριακού εδάφους και κατευθείαν το "μενού" θα αφορά τη φυσική κατάσταση. Θα έχει ένα ενδιαφέρον να δούμε αν θα συνδυάσει τις ασκήσεις στο συγκεκριμένο κομμάτι με μπάλα ή θα τους στείλει να τρέχουν στα βουνά του Ζέεφελντ.

Το απόγευμα στις 18.30 έχει και β' μέρος! Τι περιμένει να δει ο Σίλβα στο Ζέεφελντ; Κακά τα ψέματα, δεν μπορούν να βγουν ασφαλή συμπεράσματα στο επόμενο δεκαήμερο, γιατί πρόκειται για μία περίοδο που κατά κύριο λόγο "χτίζεται" η φυσική κατάσταση και κατά συνέπεια τα πόδια θα είναι βαριά και το μυαλό θολωμένο.

Άλλωστε, το παρελθόν έχει διδάξει ότι το Ζέεφελντ μπορεί να αποτελέσει τεράστια "παγίδα" για την πορεία ενός ποδοσφαιριστή μέσα στη σεζόν. Διαχρονικά έβγαιναν βιαστικά συμπεράσματα που μέσα στη σεζόν κατέρρεαν σαν χάρτινος πύργος. Ο προγραμματισμός λέει πάντως ότι ο Σίλβα θα πάει στην Αυστρία με φουλ ασκησιολόγια φυσικής κατάστασης και σταδιακή ένταξη τακτικής από μέρα σε μέρα.

Αυτό που θα τσεκάρει πάντως ο κόουτς είναι πόσο αντέχουν στην πίεση των προπονήσεων τα παιδιά που έπιασαν τώρα λιμάνι: Οι Γιαννιώτας, Καραμάνος, Μαρτίνες και Τζανδάρης. Επίσης θέλει να δει αν ο Κολοβός έμαθε από το περσινό του πάθημα, όπου τα έδωσε όλα στο ξεκίνημα της προετοιμασίας, υπερέβαλε εαυτό και "άδειασε" στα μισά της διαδρομής, με αποτέλεσμα ο Μίτσελ να εισηγηθεί τον δανεισμό του.

Τέλος, ο Πουλίδο είναι αλήθεια πώς θα τραβήξει πολλά βλέμματα. Δεκαοκτώ μήνες τράβηξε η ιστορία, λογικό δεν είναι; Ο Σίλβα έχει στα χέρια του σε DVD σχεδόν όλους τους αγώνες του με τον Λεβαδειακό και θέλει να δει πώς θα ανταποκριθεί σε συνθήκες προετοιμασίας μίας ομάδας πολύ πιο υψηλής ταχύτητας. Πάντως, για να ξεκαθαρίσουμε ορισμένα πράγματα, ο Πορτογάλος τεχνικός δεν σκοπεύει να πάρει βιαστικές αποφάσεις.

Αυτό που ακούγεται είναι ότι οι τελικές του αποφάσεις για αυτούς που θα φύγουν από την ομάδα θα γίνουν τον Αύγουστο, λίγο μετά το β' στάδιο στο Έρμελο. Αυτό σημαίνει ότι θα τους δώσει την ευκαιρία να παίξουν και στα φιλικά με Τβέντε (29/7) και Φέγενορντ (1/8), ώστε να έχει μία πιο ασφαλή εικόνα. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: