Σάββατο 11 Ιουλίου 2015

Όλοι με 40άρηδες! Γιατί όχι!!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος σχολιάζει στο sport-fm.gr την (κοινή!) επιλογή των μεγάλων ομάδων μας να βαδίσουν με 40άρηδες προπονητές!

Όλοι με 40άρηδες! Γιατί όχι!
***Ιστορικά δεν πρέπει να έχει ξαναγίνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο κι οι τέσσερις μεγάλες ομάδες της χώρας να πηγαίνουν σε μία καινούργια σεζόν με 40άρηδες στον πάγκο τους!

***Ο Ολυμπιακός με τον 38χρονο Μάρκο Σίλβα.

***Ο Παναθηναϊκός με τον 42χρονο Γιάννη Αναστασίου.

***Ο ΠΑΟΚ με τον 37χρονο Ίγκορ Τούντορ.

***Κι η ΑΕΚ με τον 39χρονο Τραϊανό Δέλλα!

***Γιατί όχι, λέω εγώ. Γιατί όχι!

***Ας θυμίσω απλά ότι τελευταία φορά που είχαν κάνει το ίδιο πράγμα οι μεγάλες ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος, η κάθε μία ξεχωριστά τότε, δικαιώθηκαν!

***Ο Ολυμπιακός με τον Λεονάρντο Ζαρντίμ, στα 38 του, πήρε 9 πόντους στο Τσάμπιονς Λιγκ και ήταν αήττητος στο πρωτάθλημα και 10 πόντους διαφορά από το δεύτερο, όταν Γενάρη μήνα (άδικα) έχασε τη θέση του.

***Ο Παναθηναϊκός με το 44χρονο τότε Νίκο Νιόπλια πήρε για τελευταία φορά πρωτάθλημα το 2010.

***Ο ΠΑΟΚ με τον 41χρονο τότε Μάκη Χάβο έκανε το 2011 την καλύτερή του παρουσία τα τελευταία χρόνια στην Ευρώπη, απέκλεισε τον Ολυμπιακό από το Κύπελλο κι έχασε στον πόντο την πρώτη θέση στα πλέϊ οφς.

***Η ΑΕΚ με τον 37χρονο τότε Νίκο Κωστένογλου ήταν που διεκδίκησε σοβαρά για τελευταία φορά το πρωτάθλημα, το 2008, χάνοντας το κι εξαιτίας μίας δικαστικής απόφασης.

***Γιατί όχι! *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: