Σάββατο 11 Ιουλίου 2015

«Καλός ο Παναθηναϊκός, φανταστικός ο Αναστασίου»

Το εγκώμιο του Παναθηναϊκού, αλλά κι ακόμα περισσότερο του Αναστασίου για τη δουλειά που κάνει στον σύλλογο, έπλεξε ο προπονητής του Άγιαξ, Φρανκ Ντε Μπουρ, μετά και τα όσα είδε στο χθεσινό φιλικό.

«Καλός ο Παναθηναϊκός, φανταστικός ο Αναστασίου»
«Μέλι» για τον Γιάννη Αναστασίου έσταξε ο ομόλογός του στον Άγιαξ, Φρανκ Ντε Μπουρ με αφορμή τη δουλειά που βγάζει στον Παναθηναϊκό. ά λόγια για το τριφύλλι -το οποίο αντιμετώπΟ Ολλανδός κόουτς μίλησε με κολακευτικισε χθες- και την εξέλιξη που παρουσιάζει τα τελευταία χρόνια.

«Ήταν ένα καλό τεστ για εμάς απέναντι σε μια καλή ομάδα όπως είναι ο Παναθηναϊκός. Γνωρίζω πως θέλουν να εφαρμόσουν το ολλανδικό μοντέλο ποδοσφαίρου και τα τελευταία χρόνια έχουν κάνει βήματα μπροστά».

Ο Γιάννης (σ.σ Αναστασίου) είναι φανταστικός άνθρωπος και πολύ καλός στην δουλειά του» είπε αρχικά ενώ στην ερώτηση για το αν θα ήθελε τον Παναθηναϊκό αντίπαλο στα προκριματικά, είπε:

«Είμαστε ο Άγιαξ. Δεν φοβόμαστε κανέναν, οπότε όποιος και να έρθει, εμείς θα είμαστε αυτοί που πρέπει για να πάρουμε την πρόκριση».*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: