Σάββατο 11 Ιουλίου 2015

Δεν ανησυχεί για Τζιοβάνι η ΑΕΚ!!


Κανένα άγχος για τη μεταγραφή του Τζιοβάνι δεν έχουν στην ΑΕΚ. Στη Βραζιλία γράφεται ότι ο παίκτης ζήτησε να μείνει στη Φλουμινένσε, ωστόσο η «Ένωση» πήρε διαβεβαιώσεις ότι έρχεται από βδομάδα.

Δεν ανησυχεί για Τζιοβάνι η ΑΕΚ
Σίγουροι για την απόκτηση του Τζιοβάνι -παρά τα περί του αντιθέτου γραφόμενα στη Βραζιλία- παραμένουν στην ΑΕΚ.

Δημοσιεύματα στη χώρα του 26χρονου αμυντικού παρουσιάζουν τη μεταγραφή του στην «Ένωση» να κολλάει εξαιτίας δικής του επιθυμίας.

Πιο συγκεκριμένα, αναφέρεται ότι δεν θέλει να έρθει στην Ελλάδα, με τη «Lancenet» μάλιστα να σημειώνει ότι σε συνάντηση που είχε με εκπροσώπους της Φλουμινένσε (και παρά τη συμφωνία που υπάρχει μεταξύ των εκπροσώπων του και της ΑΕΚ) ζήτησε από την ομάδα να κάνει ό,τι μπορεί για να τον κρατήσει.

Πέρα απ’ αυτό όμως γίνεται αναφορά και στον όρο που υπάρχει στο συμβόλαιο δανεισμού του από την Πεναπολένσε στη Φλουμινένσε, σύμφωνα με τον οποίο μπορεί ν’ αποδεσμευτεί σε περίπτωση πρότασης από το εξωτερικό.

Η πραγματικότητα λοιπόν είναι ότι αυτό είναι το μόνο σημείο που απομένει να διευθετηθεί. Γιατί οι άνθρωποι της «Elenko Sports» διαβεβαίωσαν την ΑΕΚ ότι δεν τίθεται κανένα θέμα απροθυμίας του Τζιοβάνι να έρθει στην ομάδα. Μόλις ολοκληρωθεί λοιπόν η τυπική διαδικασία ενεργοποίησης του όρου που προαναφέρθηκε, ο παίκτης θα μπορεί να ταξιδέψει στην Αθήνα (στα μέσα της προσεχούς εβδομάδας) ώστε να ενσωματωθεί στην «Ένωση». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: