Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

Ο ΠΑΟ θέλει, ο «Φύτα»;

Μπορεί στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού, το όνομα του Σωκράτη Φυτανίδη να αναφέρεται συχνά και η μεταγραφή να παρουσιάζεται «κλεισμένη», όμως μόνο έτσι δεν είναι.

Ο ΠΑΟ θέλει, ο «Φύτα»;
Το ερχόμενο καλοκαίρι ο Σωκράτης Φυτανίδης μένει ελεύθερος από τον Ατρόμητο με αποτέλεσμα, τις τελευταίες ημέρες, να παρουσιάζεται από τον Τύπου, έντονο ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για την απόκτησή του. Μάλιστα, πολλά δημοσιεύματα κάνουν λόγο για «τελειωμένη» μεταγραφή, όμως σύμφωνα με το περιβάλλον του παίκτη, μόνο έτσι δεν είναι.

Το συμβόλαιο του παίκτη λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι όμως είναι δεδομένη η επιθυμία του Ατρόμητου να τον κρατήσει. Ο «Φύτα» έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις με την ομάδα του Περιστερίου, έφτασε στην Εθνική ομάδα, ενώ προσέλκυσε και το ενδιαφέρον αρκετών συλλόγων.

Ένας από αυτούς είναι και ο Παναθηναϊκός, ο οποίος έκανε μια κουβέντα, πριν αρκετό καιρό με τον μάνατζέρ του, χωρίς όμως να υπάρχει επίσημη πρόταση. Μάλιστα, από το περιβάλλον του παίκτη διαψεύδεται και η πρόταση ύψους 150.000, που αναφέρεται σε μερίδα του Τύπου.

Εξάλλου, από τον Ατρόμητο υπάρχει σαφής επιθυμία για ανανέωση και μάλιστα με πρόταση εξαιρετική, σύμφωνα με τις πληροφορίες, να έχει κατατεθεί. Συν τοις άλλοις ενδιαφέρον για τον παίκτη έχουν δείξει και ομάδες του εξωτερικού, χωρίς να έχουν γίνει γνωστά ονόματα. Ως εκ τούτου ο Παναθηναϊκός μπορεί να θέλει, αλλά η μεταγραφή, τουλάχιστον μέχρι τώρα, μοιάζει «χλωμή». πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: