Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

Τσομίδης: «Νομικά, είναι δύσκολο να γίνει πλήρης αντικατάσταση της διοίκησης»

Για την δικαστική απόφαση που περιμένουν στον Άρη, σχετικά με την αντικατάσταση ή όχι της τωρινής διοικούσας επιτροπής της ομάδας, μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Στη Σέντρα», ο Στάθης Τσομίδης.

Για το αν θα βγει σήμερα η απόφαση, τόνισε: «Λογικά σήμερα δεν θα γίνει. Δεν ξέρω αν αποτελεί καλή ή κακή είδηση. Εμείς συνεχίζουμε να κάνουμε αυτό για το οποίο έχουμε οριστεί. Ελπίζουμε ότι δεν θα γίνει κάτι το οποίο θα βλάψει την ψυχολογία της ομάδας και των φιλάθλων, διότι ο Άρης έχει μία πολύ σημαντική αναμέτρηση το Σάββατο».

Ενώ προέβλεψε ότι δύσκολο να γίνει πλήρης αντικατάσταση της διοίκησης: «Επειδή δεν έχουμε παραίτηση του συνόλου της προσωρινής διοίκησης, δεν γίνεται να γίνει πλήρης αντικατάσταση, το πιθανότερο είναι να γίνει αντικατάσταση των παραιτηθέντων. Ο διορισμός της προσωρινούς διοικήσεως έγινε μέσω δικαστικής απόφασης. Για να γίνει πλήρης αντικατάσταση, θα πρέπει ο οποιοσδήποτε δικαστής να εξετάσει και τις δύο πλευρές. Η μία πλευρά έχει να δείξει μία τρίμηνη δράση , ενώ η άλλη πλευρά η οποία είναι ένα πάρθιο βέλος για την οικογένεια του Άρη αυτή τη στιγμή, δίνει μόνο υποσχέσεις. Αυτή είναι η συνήθως συμβαίνουμε νομολογία που ακολουθείται σε τέτοιες περιπτώσεις».

Ενώ αναφέρθηκε και στην πρόσληψη του κ. Πολατιάν από την ΠΑΕ Άρης: «Δεν έχω να πω κάποιο συγκεκριμένο σκεπτικό της πρόσληψης του κ. Πολατιάν, αλλά θεωρώ ότι τα μέλη του συμβουλίου που προχώρησαν σε αυτήν την πρόσληψη, το έκαναν γιατί μπορεί να βοηθήσει στην σωτηρία της ομάδας».
πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: