Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

Δύσκολα για Πελεκάνο με ΚΑΟΔ!!

Ο Άρης θέλει μόνο νίκες στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές προκειμένου να ελπίζει μαθηματικά στην έκτη θέση, εφόσον κάνει τρεις ήττες ο Ίκαρος και δύο ο Απόλλων Πατρών.

Ένα σενάριο που μπορεί αν συγκεντρώνει λίγες πιθανότητες αλλά δεν παύει να είναι πιθανό, όσο είναι «ζωντανό». Βασική προυπόθεση όμως είναι οι τέσσερις νίκες του Άρη με την αρχή να θέλουν οι «κίτρινοι» να την κάνουν το Σάββατο με τον ΚΑΟΔ. Ένα παιχνίδι απέναντι σε μία ανεβασμένη ομάδα η οποία προέρχεται από συνεχόμενες νίκες και στο οποίο ο Βαγγέλης Αγγέλου θα έχει πολλά σημαντικά προβλήματα να επιλύσει για να έρθουν οι δύο βαθμοί.

Το βασικότερο πρόβλημα ακούει στο όνομα του Μιχάλη Πελεκάνου. Ο Έλληνας άσος του Άρη δεν προπονήθηκε ούτε χθες, και έκανε την καθιερωμένη θεραπεία του με τις ενοχλήσεις να εξακολουθούν να τον ταλαιπωρούν και στα δύο του πόδια. Δείγμα ότι ακόμα δεν είναι έτοιμος, δεν έχει ξεπεράσει την επιβάρυνση των προηγούμενων ημερών και ουσιαστικά το 50-50 έχει αλλάξει, με το ποσοστό της μη συμμετοχής του να έχει αυξηθεί.
Οι επόμενες 48 ώρες είναι ιδιαίτερα κρίσιμες για την συμμετοχή ή όχι του Μιχάλη Πελεκάνου στον αγώνα με τον ΚΑΟΔ με τον Έλληνα άσο να ακολουθεί θεραπείες και λογικά θα δοκιμάσει την Πέμπτη να μπει στην προετοιμασία της ομάδας του Άρη, έστω και με ατομικό πρόγραμμα. Ακόμα και αν συμβεί αυτό, πάλι οι πιθανότητες θα είναι λίγες αφού δεν θέλει κανείς στον Άρη να τον βάλει να παίξει και να υπάρχει ο κίνδυνος να μείνει εκτός από τα επόμενα παιχνίδια.

Ο Μοχάμεντ Πάσαλιτς είναι η δεδομένη απουσία για τον Βαγγέλη Αγγέλου ενόψει του αγώνα με τον ΚΑΟΔ. Ο Βόσνιος δεν έχει μπει ακόμα σε αγωνιστικό πρόγραμμα, συνεχίζοντας τις θεραπείες του προκειμένου να γίνει προσπάθεια για να επιστρέψει στην αποστολή για τον εκτός έδρας αγώνα με το Περιστέρι. πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: