Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

Από αύριο κυκλοφορούν τα εισιτήρια!!

Η απογοήτευση από την ήττα στο κρίσιμο παιχνίδι με τον Απόλλωνα στο Καυτανζόγλειο ήταν έκδηλη. Ο κόσμος της ομάδας και δη η Αυτόνομη Θύρα 10 παρά το αρνητικό αποτέλεσμα, συνέχισαν να βρίσκονται κοντά στην ομάδα, με χαρακτηριστικό παράδειγμα τις εκδρομές σε Κατερίνη και Δράμα.

Στον σημαντικό αγώνα της Κυριακή με την ΑΕΛ Καλλονής στο Καυτανζόγλειο, ο κόσμος αναμένεται να δώσει και πάλι δυναμικό παρόν και να στηρίξει την ομάδα. Τα εισιτήρια του αγώνα θα είναι διαθέσιμα από αύριο για τις ανάγκες του κόσμου, από τα γραφεία της ΠΑΕ στη Μίκρα και από το Iraklis FC Shop. Την ημέρα του αγώνα τα εκδοτήρια θα ανοίξουν από τις 12:00 το μεσημέρι μέχρι και την ώρα του αγώνα. Όπως και στο προηγούμενο παιχνίδι, έτσι και σ' αυτό, καθιερώνεται η αποκλειστική διάθεση των εισιτηρίων (5 ευρώ) στο "πέταλο" της θύρας 10 από τους συνδέσμους της ομάδας.

* Η ΑΕΛ Καλλονής δεν ενημέρωσε ακόμη επίσημα την ΠΑΕ για παρουσία οπαδών της, οι "κυανόλευκοι" είναι ανοικτοί να ανταποδώσουν τη φιλοξενία του αγώνα του πρώτου γύρου. πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: