Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

Πανηγυρική άνοδος για Αναγέννηση Καρδίτσας!!

Την άνοδό της στην Football League πανηγύρισε μετά τον Απόλλωνα Καλαμαριάς και η Αναγέννηση Καρδίτσας, η οποία χωρίς να δυσκολευτεί επικράτησε εντός έδρας με σκορ 6-1 του Τηλυκράτη.

Πανηγυρική άνοδος για Αναγέννηση Καρδίτσας

Η άλλη ομάδα που θα αγωνίζεται από τη νέα χρονιά στην Football League, δηλαδή, ο Απόλλων Καλαμαριάς, ήρθε εντός έδρας 1-1 με τον Πλαταμώνα. Σπουδαία νίκη με εννιά παίκτες κόντρα στη Ζάκυνθο με σκορ 1-0 πήρε ο Βατανιακός.

Σημαντικό «διπλό» στην έδρα της Δόξας Κρανούλας με σκορ 2-0 πήρε ο Τύρναβος, ενώ η Κασσιόπη επικράτησε εντός έδρας του Εθνικού Σιδηροκάστρου 1-0.

Στα άλλα ματς του Νοτίου ομίλου στο ντέρμπι της αγωνιστικής ο Πανηλειακός επικράτησε 1-0 του Παναιγιάλειου. Σημαντική νίκη πήρε και ο Αστέρας Μαγούλας κόντρα στον Φωστήρα με σκορ 2-1. Την δύναμη της έδρας της εκμεταλλεύτηκε και η Επισκοπή που επιβλήθηκε 3-1 της Καλαμάτας.

Σπουδαίο «τρίποντο» με σκορ 2-1 απέναντι στον Αχαρναϊκό πήρε η Προοδευτική, ενώ στο 1-1 «κόλλησε» η Γλυφάδα με την Κόρινθο.


Η 20η αγωνιστική (Νότιος όμιλος):
Προοδευτική- Αχαρναϊκός 2-1
Γλυφάδα- Κόρινθος 1-1
Αστέρας Μαγούλας- Φωστήρας 2-1
Πανηλειακός- Παναιγιάλειος 1-0
Επισκοπή- Καλαμάτα 3-1
Ρεπό: Ρούβας

** Τα Χανιά παίρνουν στα χαρτιά τους τρεις βαθμούς, καθώς το παιχνίδι με τον Εθνικό Αστέρα δεν θα διεξαχθεί λόγω παραίτησης της ομάδας της Καισαριανής από το πρωτάθλημα.

Η 19η αγωνιστική (Βόρειος όμιλος):


Βατανιακός- Ζάκυνθος 1-0
Αναγέννηση Καρδίτσας- Τηλυκράτης 6-1
Απόλλων Καλαμαριάς- Πλαταμώνας 1-1
Δόξα Κρανούλας- Τύρναβος 0-2
Κασσίοπη- Εθνικός Σιδηροκάστρου 1-0

*Ο Οδυσσέας Κορδελιού παίρνει στα χαρτιά τους τρεις βαθμούς, καθώς το παιχνίδι με τον Οικονόμο Τσαριτσάνης δεν θα διεξαχθεί λόγω παραίτησης της ομάδας της Τσαριτσάνης από το πρωτάθλημα. πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: