Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

Βαράν: «Προσοχή στον Γιλμάζ»

Το εγκώμιο του επιθετικού της Γαλατασαράι «έπλεξε» με δηλώσεις του ο αμυντικός της Ρεάλ Μαδρίτης, Ραφαέλ Βαράν, λίγες ώρες πριν το ματς μεταξύ των δύο συλλόγων για τους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Βαράν: «Προσοχή στον Γιλμάζ»
Ως τον νούμερο ένα κίνδυνο για την άμυνα της Ρεάλ Μαδρίτης χαρακτήρισε τον επιθετικός της Γαλατασαράι, Μπουράκ Γιλμάζ, ο αμυντικός του ισπανικού συλλόγου, Ραφαέλ Βαράν ενόψει της αναμέτρησης των δύο συλλόγων για τους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ωστόσο, ο κεντρικός αμυντικός της «βασίλισσας» δεν παρέλειψε να μιλήσει και για την επιθετική λειτουργία των Τούρκων.

«Δεν έχω άγχος, είμαι συγκεντρωμένος στο στόχο που έχουμε. Σε αυτό το επίπεδο πρέπει όλοι να είμαστε συγκεντρωμένοι, διότι σε οποιοδήποτε χρονικό σημείο του αγώνα η Γαλατά μπορεί να μας δημιουργήσει προβλήματα. Μπορούν να παίξουν πολύ γρήγορα στην επίθεση, αλλά γνωρίζουμε πως παίζουν και τους έχουμε μελετήσει καλά», είπε αρχικά ο νεαρός στόπερ.

Στην συνέχεια των δηλώσεών του ο Γάλλος αμυντικός μίλησε και για το γεγονός πως το τελευταίο χρονικό διάστημα αποτελεί βασικό και αναντικατάστατο μέλος στην άμυνα των «μερένχες»:

«Πρόκειται για ένα μεγάλο βήμα στην καριέρα μου και ταυτόχρονα για μία τεράστια εμπειρία. Η Γαλατασαράι δεν έχει κανένα φόβο απέναντί μας. θα παίξουν επιθετικά και είναι ικανοί για να μας δημιουργήσουν προβλήματα. Αυτό σημαίνει ότι εμείς θα πρέπει να παίξουμε πιο επιθετικά και να τους δημιουργήσουμε περισσότερα προβλήματα. Ξέρουμε ότι ο Γιλμάζ είναι ένας πολύ καλός παίκτης, ένας σπουδαίος επιθετικός. Πολύ γρήγορος και με καλή φυσική κατάσταση. Πρέπει να τον προσέξουμε ιδιαίτερα».
πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: