Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

Λόντσαρ: «Ματς της χρονιάς με Ολυμπιακό»

Παιχνίδι χωρίς… αύριο είναι αυτό της Χίμκι με τον Ολυμπιακό, όπως δήλωσε ο Κρέσιμιρ Λόντσαρ.

Λόντσαρ: «Ματς της χρονιάς με Ολυμπιακό»
Το ματς της Χίμκι με τον Ολυμπιακό, για τη 14η αγωνιστική του TOP 16 της Ευρωλίγκας, είναι «must win» σύμφωνα με τον Κρέσιμιρ Λόντσαρ. Ο σέντερ της ρωσικής ομάδας περιμένει ένα «καυτό» και κατάμεστο ΣΕΦ, ωστόσο όπως είπε, τόσο εκείνος, όσο και οι συμπαίκτες του θέλουν να φύγουν με τη νίκη από τον Πειραιά.

«Για εμάς είναι η τελευταία ευκαιρία, το πιο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς. Και αυτό δεν θα είχε γίνει έτσι, εάν νικούσαμε την Κάχα Λαμποράλ. Τώρα είναι δύσκολη η κατάσταση, γιατί είμαστε υποχρεωμένοι να πάρουμε τη νίκη, προκειμένου να προκριθούμε στα play offs. Ξέρουμε πως στο ματς με τον Ολυμπιακό θα αγωνιστούμε μπροστά σε 15.000 κόσμο», δήλωσε αρχικά ο Κρέσιμιρ Λόντσαρ στην ιστοσελίδα «rsport.ru» και συμπλήρωσε:

«Είναι δύσκολο να παίζεις εκτός έδρας, αλλά από την άλλη στα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια δεν παίξαμε καλά. Ωστόσο, ήμασταν καλοί με Μπαρτσελόνα και Σιένα. Στα παιχνίδια του TOP 16 όλα μπορούν να συμβούν μέσα σε λίγα λεπτά. Ο καθένας στην ομάδα καταλαβαίνει την κατάσταση και είμαστε έτοιμοι για να μπούμε στο παρκέ». πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: